Palvelut

Järviseudun Golfseura tarjoaa monipuolisen golfelämyksen.
Kentän lähiympäristöstä löytyy muutakin mielenkiintoista, myös golfin ulkopuolelta

Talvella, kun muut palvelut ovat talviunilla, voi svingiä pitää iskussa Hotelli Kivitipun tiloissa olevan simulaattorin avulla.

Golfin pelaamisen lisäksi JGS:n klubilla palvelee ravintola Daniel's Grillbar ja Vili Custom Golf ProShop. Lisäksi BMW PeGo Golf School tarjoaa kauden aikana golf-koulutusta seuran jäsenille.

Pelaajien käytettävissä on myös kaksi Ctek Njord GO sähköauton latauspaikkaa. Kierroksen aikana auton lataus maksaa 5€/9r ja 9€/18r. Lataus maksetaan ennakkoon caddiemasterille. Jos haluat maksaa latauksen jälkikäteen, jätä autosi avaimet caddiemasterille.

Kentän kanssa samalla niemellä sijaitsee Hotelli Kivitippu, joka tarjoaa majoituspalveluiden lisäksi myös monipuolisia hoitopalveluita.

Ravintola Rantakirpusta voi varata vaikka kalastusretken


Vuokrattavat

Klubin terassi on saanut uuden ilmeen ja ravintolassa tarjoillaan aivan uudenlaisia herkkuja

Ravintola

Kaudella 2024 klubiravintolan toiminnasta vastaa Daniel´s Grillbar

Vili Custom Golf

Pro

Majoitus

Sähköauton lataus

Virtaa autoon kierroksen aikana

E6 Connectissa on käytettävissä harjoituslyöntialue sekä viisi erilaista kenttää. Enintään kahdeksan pelaajaa voi osallistua samalla kertaa hajoitteluun tai pelikierrokseen

Simulaattori

Golfyhtiö on hankkinut Garmin Approach R10 lyöntianalysaattorin, joka on asennettu Hotelli Kivitipun Kannus-kabanettiin.

Huom! Garmin Approach R10 ei ole verrattavissa Trackmanin tai Foresightin analysaattoreilla toteutettuihin simulaattoreihin, mutta on riittävä tavallisen pelaajan talviharjoitteluun.
​​​​​​​WiseGolfin uusi ajanvarausjärjestelmä on nyt otettu käyttöön simulaattorissa.
Tarkempaa tietoa löytyy alla olevasta artikkelista.