Palvelut


Talvella, kun muut palvelut ovat talviunilla, voi svingiä pitää iskussa Hotelli Kivitipun tiloissa olevan simulaattorin avulla.

Golfin pelaamisen lisäksi JGS:n klubilla palvelee kaudella 2022 uusi ravintola ja Vili Custom Golf ProShop. Lisäksi BMW PeGo Golf School tarjoaa kauden aikana golf-koulutusta seuran jäsenille.

Pelaajien käytettävissä on myös kaksi Ctek Njord GO sähköauton latauspaikkaa. Kierroksen aikana auton lataus maksaa 5€ ensimmäiseltä kahdelta tunnilta ja siitä eteenpäin 2€/h. Lataus maksetaan ennakkoon caddiemasterille. Jos haluat maksaa latauksen jälkikäteen, jätä autosi avaimet caddiemasterille.

Kentän kanssa samalla niemellä sijaitsee Hotelli Kivitippu, joka tarjoaa majoituspalveluiden lisäksi myös monipuolisia hoitopalveluita.

Ravintola Rantakirpusta voi varata vaikka kalastusretken


E6 Connectissa on käytettävissä harjoituslyöntialue sekä viisi erilaista kenttää. Enintään kahdeksan pelaajaa voi osallistua samalla kertaa hajoitteluun tai pelikierrokseen

Simulaattori

Golfyhtiö on hankkinut Garmin Approach R10 lyöntianalysaattorin, joka on asennettu Hotelli Kivitipun Kannus-kabanettiin.
Simulaattori on nyt testattavana.
Huom! Garmin Approach R10 ei ole verrattavissa Trackmanin tai Foresightin analysaattoreilla toteutettuihin simulaattoreihin, mutta on riittävä tavallisen pelaajan talviharjoitteluun.
​​​​​​​WiseGolfin uutta varausjärjestelmää tullaan testaamaan simulaattorin ajanvarauksen yhteydessä heti vuoden 2022 alusta, kun varausjärjestelmä saadaan käyttöön.

Lue lisää

Pro

Majoitus

Sähköauton lataus

Virtaa autoon kierroksen aikana