Kenttämestari tiedottaa

Löydät täältä kaikki kenttämestarin pelaajille suunnatut viestit kauden aikana.
Uusimmat terveiset ovat aina ylimmäisenä

Kevättä rinnassa

Vihdoin kaikki lumet ovat sulaneet! Viheriöt ovat talvehtineet erittäin hyvin ja golfkausi on aloitettu vauhdilla!Viime syksynä panostimme erityisen paljon viheriöiden hoitoon ja keväällä lumet saatiin poistettua viheriöiltä hyvissä ajoin talvituhojen välttämiseksi. Ainoastaan yksi viheriö on kärsinyt enemmän lumihomeesta, mutta sekin on nyt huolella työstetty ja odottaa kasvua. Väylät on leikattu alkuviikosta ensimmäisen kerran niiltä osin kun karva on kasvanut. Foret ja teet pystyleikataan kunhan sää sallii. Paikoin kentällä on vielä keväisen hiekoituksen jäljiltä traktorin painaumia, pahoittelut siitä. Kentällä työskentelee tällä hetkellä mestarin lisäksi mekaanikko ja kaksi työmiestä, joten työtä riittää ja mestarikin painaa kentällä tukka hulmuten.Hyvää golfkautta toivottavat Elina ja pojat!

Vihdoin kaikki lumet ovat sulaneet!

Viheriöt ovat talvehtineet erittäin hyvin ja golfkausi on aloitettu vauhdilla!

Viime syksynä panostimme erityisen paljon viheriöiden hoitoon ja keväällä lumet saatiin poistettua viheriöiltä hyvissä ajoin talvituhojen välttämiseksi. Ainoastaan yksi viheriö on kärsinyt enemmän lumihomeesta, mutta sekin on nyt huolella työstetty ja odottaa kasvua.

Väylät on leikattu alkuviikosta ensimmäisen kerran niiltä osin kun karva on kasvanut. Foret ja teet pystyleikataan kunhan sää sallii.

Paikoin kentällä on vielä keväisen hiekoituksen jäljiltä traktorin painaumia, pahoittelut siitä.

Kentällä työskentelee tällä hetkellä mestarin lisäksi mekaanikko ja kaksi työmiestä, joten työtä riittää ja mestarikin painaa kentällä tukka hulmuten.


Hyvää golfkautta toivottavat Elina ja pojat!

Lähes kaikilta viheriöiltä on lumet lingottu ja ne on myös hiekoitettu. Kuvassa väylän 1 viheriö

Kevättä kohti mennään kiivaalla vauhdilla vaikka alkava viikko hieman viileämmältä näyttääkin. Työt kentällä ovat olleet jo hyvässä vauhdissa muutaman viikon ajan.

Lue lisää