Kapteeni

Järviseudun Golfseuran kapteenin terveiset

Olen Sirpa Viljanmaa, Järviseudun Golfseuran kapteeni. Toimin pari vuotta ladykapteenina ennen pestiäni koko seuran kapteenina.

Kävin starttikurssin keväällä 2019, joten golfharrastuksen kanssa olen aika alkutaipaleella vielä. Kesäisin taidan viettää enemmän aikaa golfkentällä ja klubilla kuin kotona, mutta laji ja golfihmiset on vieneet mennessään. Lähtöjä kertyy reilu sata kauden aikana ja näiden myötä uusia pelituttavuuksia useita kymmeniä.

Parasta golfissa onkin sen pariin etsiytyneet ihmiset, joiden kanssa on kuin kotonaan, paikasta riippumatta. Golfissa viehättää myös sen täysivaltaisuus, kentällä on pakko keskittyä siihen mitä tekee, jos haluaa edes jotenkin onnistua. Golf haastaa joka kierroksella, väylällä ja lyönnillä. Aina jää palo yrittää uudestaan, onnistui hyvin tai huonosti.. etenkin tämmöiselle hieman kilpailuhenkiselle.

Tärkeimpänä tavoitteena minulla on, että uusien harrastajien olisi helppo ja mukava lähteä pelaamaan ja tulla mukaan toimintaan, niin kuin omalla kohdallani on ollut. Itse olen innokas myös kilpailemaan ja haluaisin rohkaista tähänkin mukaan uusia pelaajia, etenkin meitä naisia osallistujalistoille mahtuu enemmänkin!

Tulkaahan juttusille, kun klubilla ja kentällä nähdään!!

Terveisin,

Sirpa

ladykapteeni@jgs.fi

Kapteenin ajatuksia matkan varrelta löydät täältä:

KAPTEENIN PALSTA