Pro

BMW PeGo Golf School tarjoaa palveluitaan JGS:n jäsenille myös kaudella 2021

Tarjolla on perinteisten yksilötuntien ja starttikurssilaisten kertauksien lisäksi monentyyppistä koulutusta eritasoisille pelaajille.

Tarjolla on perinteisten yksilötuntien ja starttikurssilaisten kertauksien lisäksi monentyyppistä koulutusta eritasoisille pelaajille.


Täysin uutena harjoittelumuotona JGS:n jäsenille on Live view-kamera. Kameran avulla on helppo seurata omaa harjoitteluaan ja korjata mahdollisia virheitä. Voit myös tallentaa videoita ja lähettää niitä opettajalle, joka voi ohjeistaa, kuinka parantaa lyöntiä. Kevään aikana Jyry opettaa JGS:n jäsenille, kuinka kameraa voi käyttää ja kuinka siitä saa parhaan hyödyn harjoittelun apuna. Kamera sopii apuvälineeksi kaiken tasoisille pelaajille aloittelijasta puoliammattilaiseen.


Opetus on täysin ilmaista. Ryhmään mahtuu kerralla maksimissaan kahdeksan jäsentä. Kamera on kauden aikana jäsenten lainattavissa caddiemasterin toimistosta hintaan 5€/tunti.

Lyhyen videon Live view-kameran käytöstä löydät tästä


Ilmoittautumiset caddiemasterille 044 5661999 tai toimisto@jgs.fi


Toisena uutena opetusmuotona on pelin ja kentän ”lukemisen” harjoittelu. Opetuksen aikana kierretään kentällä ilman mailoja ja palloja ja käydään läpi, kuinka milläkin väylällä peli kannattaa suunnitella, minkälaisia mailavalintoja kannattaa tehdä ja kuinka lukea peliä sen edetessä. Koulutus sopii kaiken tasoisille pelaajille, mutta erityisesti aloitteleville pelaajille.


Opetus on täysin ilmaista. Ryhmään mahtuu kerrallaan maksimissaan kaksitoista jäsentä.

Ilmoittautumiset caddiemasterille 044 5661999 tai toimisto@jgs.fi


Starttikurssin kertaukset kestävät noin puolitoista tuntia. Kertauksen aikana käydään lyömässä rangella ja harjoitellaan ryhmässä kentällä.

Kertauksiin ovat tervetulleita kaikki kaudella 2020 ja 2021 starttikurssin käyneet. Ei haittaa, vaikka olisit jo yhdessä kertauksessa käynyt, voit osallistua kertaukseen toisenkin kerran.

Ilmoittautumiset caddiemasterille 044 5661999 tai toimisto@jgs.fi


Yksilötunteja on myös mahdollisuus varailla joka kerta, kun opettaja on käymässä Lappajärvellä.

Yksilöopetukseen voi osallistua 1-2 jäsentä. Opetuksen hinta jäsenille on 80€/1h tai 45€/30min.


Varaukset caddiemasterilta 044 5661999 tai toimisto@jgs.fi


Tarjontaan on lisätty myös Golf Kuntoon Kuukaudessa- kurssit.

Neljän harjoituskerran kurssilla käydään läpi:

  • swingitekniikka
  • puumailat ja avaus
  • lähestyminen
  • lähipeli

Kurssin jälkeen sinulla on selkeä kuva siitä mitkä ovat ko. lyöntien perusteet ja mihin yksityiskohtiin sinun tulee kiinnittää huomiota, jotta lyönneistä tulee helpompia ja tehokkaampia. Lisäksi oppilaat saavat henkilökohtaisen palautteen videoiden avulla. Kurssi sisältää neljä harjoituskertaa ja opetusvideot/harjoitusohjeet kurssin teemoihin liittyen. Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä ja soveltuu kaiken tasoisille golffareille. Käytössämme on kurssin aikana Trackman ja Foresight Quad-analysaattorit sekä Live View-swingikamerat, joten kaikilla kurssilaisilla on koko ajan käytössä tekninen apuväline swingin kehittämiseen. Väliin jääneet harjoituskerrat voi korvata myöhemmällä kurssilla joita järjestetään kauden aikana.


Golf Kuntoon Kuukaudessa- kurssit ovat kauden 2021 osalta ohi, tervetuloa ensi keväänä starttaamaan kausi huippuopetuksella!​​​​​​​