Järviseudun Golfseura Ladykapteeni

Olen Sirpa Viljanmaa ja toiminut Järviseudun Golfseuran ladykapteenina nyt yhden kauden ajan. Olen monelle varmasti vieläkin uusi tuttavuus, vaikka ahkerasti klubilla ja kentällä parina viime kesänä olenkin viettänyt aikaa. Ilokseni olen päässyt pelikierroksille monenlaisissa kokoonpanoissa ja uusia tuttuja on kertynyt lajin parista paljon. Golfharrastuksen osalta minulla on vasta kolme kautta takana ja intoa piisaa. Olen taas lähtökuopissa heti, kun on lupa kirmata meidän kauniille kentälle.

Jos on pelaamisessa jatkuvasti uutta opittavaa, on sitä varmasti vielä enemmän tällä ladykapteenin tontilla, mutta kokemus opettaa! Tärkeimpänä tavoitteenani pidän sitä, että etenkin uusien harrastajien olisi helppo ja mukava lähteä pelaamaan ja tulla mukaan toimintaan, niin kuin omalla kohdallani on ollut. Itse olen innokas myös kilpailemaan ja haluaisin rohkaista tähänkin mukaan uusia pelaajia, etenkin meitä naisia osallistujalistoille mahtuu enemmänkin!

Hymyssä suin kohti uutta kautta, tulkaahan juttusille, kun klubilla ja kentällä nähdään!!

Terveisin,

Ladykapteeninne Sirpa

ladykapteeni@jgs.fi


Alle päivitetään aina kaikki Ladykapteenin tervehdyskset.

Viimeisin ylimmäisenä.


Lue lisää


Lue lisää


Lue lisää


Hei JGS:n naisgolfari!

Kevättä kohti mennään vauhdilla! Ensi kesän askelmerkkien suunnittelua varten kuulisin mielelläni Sinun mielipiteitäsi, ehdotuksiasi, ideoitasi ja toiveitasi. Tätä koskien, olisi hienoa, jos vastaisit pieneen kyselyyn, niin saisin työkaluja suunnitteluun.

Vastaukset ovat nimettömiä, eivätkä henkilötietosi näy vastausten yhteydessä. Vastaamaan pääset oheisesta linkistä.

Ystävällisin terveisin, Sirpa

Lue lisää


Lue lisää