Ladykapteenin terveisiä

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja on aika paketoida kulunut vuosi ja kääntää katseet kohti tulevaa kevättä.

Oma golfkesäni kului osin etsiessä omaa paikkaa ja toimintatapoja ladykapteenin pestissä. Naisten peli-iltoja kertyi muutama, kiitos kaikille osallistuneille! Sain olla mukana opastamassa tykypäivä-porukkaa, kesäteatterilaisia ja muita golfiin tutustuvia. Oli mahtavaa nähdä kipinän syttyvän lajiin, joka on itselle niin rakas! Tapasin kesän mittaan monia muiden seurojen toimijoita ja aina sieltä jotain vinkkiä saa omaan tekemiseen. Pääsin osallistumaan myös hienoihin golftapahtumiin, joissa oli kunnia olla mukana! Kaikkiaan itselleni kertyi lähtöjä 117 kunnes talvi tuli päättämään kauden.

Ensi kesälle suunnitteilla on edelleen naisten peli-illat, mutta kehittelen niihin vähän uutta twistiä, ei kangistuta kaavoihin. Lähiseurojen ladyjen kanssa polkaistiin yhteistyökuviot käyntiin kesän vierailujen pohjalta jo syksyllä. Tarkoituksena on toteuttaa yhteinen pelikiertue kuuden seuran kesken ensi kaudella, tästä lisää infoa keväämmällä. Mukaan toimintaan ja tapahtumiin toivon tietysti runsasta osanottoa, rentoa menoa, uusia ja vanhoja pelureita joista jokainen voisi ottaa vielä kaverinkin mukaan!

Joulusuklaita sulatellessa golf-ikävää voi käydä helpottamassa meidän uudessa hienossa simulaattorissa Hotelli Kivitipussa!

Leppoisaa Joulunaikaa ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

Terveisin,

Ladykapteeninne Sirpa

ladykapteeni@jgs.fi