Golfkausi pakettiin

Vuosi 2022 alkaa olla taputeltu ja heti joulun jälkeen voikin alkaa odottamaan kevättä, mutta niputetaan ensin vähän kulunutta vuotta ja vilkaistaan sinne tulevaankin kauteen minun osaltani.


Viime keväänä meillä oli ensi kertaa JGS:n oma simulaattori käytettävissä ja kyllä meitä muutama vakiokäyttäjä siellä viihtyikin ahkerasti. Simulaattori on loistoväline ylläpitää tuntumaa talvikaudella, omaksua vaikka uusia juttuja lyöntiin tai totutella lajiin ennen kentän aukeamista keväällä. Tälle talvelle saatiin Kivitippuun uusi ja vielä parempi simulaattori, käyntihinnat on todella edullisia muihin simulaattoreihin verrattuna, käyttö on helppoa ja kenttiä löytyy joka lähtöön, myös erilaisia pienpelejä on valittavissa. Opastustakin käyttöön löytyy kyllä, vaikka allekirjoittaneelta.


Viime kesänä naisten peli-illat jäivät pitämättä osallistujapulan vuoksi ja tulevalle kesälle peli-iltoja uudistetaankin. Kohderyhmänä on aloittelijat ikään ja sukupuoleen katsomatta, myöskin pelivuosiin katsomatta. Jos tuntee, että voisi jonkinlaista kertausta kaivata, on tervetullut mukaan. Peli-illoista kerrotaan tarkemmin keväällä.


Kuuden seuran Ladyt Lakeuksilla -pelikiertue polkaistiin viime kesänä vauhdilla käyntiin ja olen kiertueesta erittäin ylpeä! Osallistujia oli noin 30-80 naista per tapahtuma. Meillä Ladyt Lakeuksilla järjestettiin 27.8. reilun neljänkymmenen naisen voimin. Sää suosi kaikilla paikkakunnilla ja joka kentällä sai uudet pelikaverit ryhmäänsä. Vaikka peli ei aina niin kulkenutkaan, yhteinen huumori yleensä löytyi parin ensimmäisen väylän aikana. Nauru ja puheensorina täytti klubien terassit kierrosten jälkeen hyvän ruuan parissa. Palkintojenjaossa kuka tahansa saattoi voittaa arvontapalkintoja. Ensi vuonna ei mennä ainakaan pienemmillä kuvioilla, vaan tarkoitus on kasvattaa tapahtumaa ja jotain hienosäätöä tehdään, mutta näistäkin lisää kevätpuolella.


Kuluneella kaudella meillä oli kenttä loistavassa kunnossa koko pelikauden ajan ja oli ilo pelailla. Vieraspelaajilta kuulin kentästä silkkaa kiitosta. Peliseuraksi sain taas virkistävän valikoiman erilaisia ihmisiä ja se on jännä, miten sieltä pelikaverilta voi saada vinkkejä omaan pelaamiseen. Kannattaa ehdottomasti vaihdella peliseuraa mahdollisuuksien mukaan!


Loppuun vielä isot kiitokset kaikille kauden tapahtumiin osallistuneille, taustajoukoille sekä sponsoreille ja myös jokaiselle, jonka kanssa pääsin kuluneella kaudella pelaamaan!

Nauttikaa joulusta ja syökää suklaata, kyllä se kevät sieltä sitten taas tulee!

Talvisin terveisin: Ladykapteeninne Sirpa

Golfkausi 2022 käynnistyi jäällä tammikuun ensimmäisenä päivänä.