Ladyt lähtee lakeuksille!

Vaikka keli ulkona on tällä hetkellä parempi hiihtämiselle kuin golfaamiselle, on kesä vääjäämättä tulossa ja sitä varten on tehty hienoja suunnitelmia; JGS:n Ladyt lähtee nimittäin lakeuksille pelaamaan! Olemme kuuden pohjalaisseuran naistoimijoiden kesken yhdistäneet voimamme ja ylpeänä lanseeraamme tänä keväänä naispelaajillemme Ladyt Lakeuksilla -pelikiertueen!

Ladyt Lakeuksilla kerää kaikkien kuuden seuran naiset samana päivänä pelaamaan yhden mukana olevista kentistä yhdessä. Näissä tapahtumissa osallistumiskynnys on matala ja toivomme, että saamme mukaan naisia tasoitukseen katsomatta. Jokaisella kentällä on mahdollisuus osallistua kisaan tai lähteä muuten vain pelaamaan, viihtymään ja tutustumaan. Kuhunkin kiertuepäivään kerätään ilmoittautumiset ennakkoon, mutta ilmoittelen niistä ja hinnoista ym. järjestelyistä sitten aina tapahtumakohtaisesti. Ladyt Lakeuksilla -pelikiertueen aikataulu on seuraava:

Huhtikuun loppu-toukokuun alku (eli kunhan lumet sulaa) Kuortane Golf, Kuortane

su 29.5. Botnia Golf, Kauhajoki

su 12.6. Vaasan Golf, Vaasa

su 24.7. Ruuhikoskigolf, Nurmo

la 27.8. Järviseudun Golf, Lappajärvi

su 25.9. Härmä Golf, Ylihärmä

Toivomme, että Ladyt Lakeuksilla saa naiset innostumaan mukaan ja saamme siitä vuosittain toistuvan kiertueen. Näihin kannattaa ehdottomasti lähteä, tulossa on kuusi loistavaa tapahtumaa!

Pelikiertueen lisäksi olen suunnitellut naisten peli-iltoja ensi kesäksi neljälle tiistaille: Kesäkuussa 7. ja 21. sekä heinäkuussa 5. ja 19. päivä. Näiden sisältö on vielä auki, mutta toiveissa olisi saada parille illalle opastettuja yhteistreenejä rangella/lähipelialueella ja parina iltana käydään sitten oppeja testaamassa kentällä.

Näillä ajatuksilla odotellaan, että lumet sulaa ja päästään taas tositoimiin golfkentälle!

Olkaahan yhteydessä, jos tulee kysyttävää tai loistoideoita!


Pelikelejä odotellen ladykapteeninne, Sirpa

ladykapteeni@jgs fi