Järviseudun Golfseura Kapteeni

Olen Veli-Matti Uusipaikka, ja aloittanut uudessa tehtävässäni Järviseudun Golfin kapteenina vuoden 2021 alussa. Toivon että voin omalta osaltani edistää sitä, että Järviseudun Golfista tulee sekä uusille että jo olemassa oleville jäsenille yhteisö, jossa on mukava harrastaa tätä hienoa lajia ja paikka viettää vapaa-aikaa miellyttävässä seurassa ja upeassa ympäristössä. Kenttä on yksi Suomen kauneimmista, siitähän ei ole epäilystäkään! Oman golfurani olen aloittanut vuonna 1995 ns. ”vanhan kentän” aikaan, ja viimeisinä vuosina olen ollut vetämässä kilpailutoimikuntaa. Koko tämän ajan olen ollut Järviseudun Golfin jäsenenä.

Viimeiset pari vuotta ovat olleet kaikella tavalla poikkeavia, mutta golfin osalta se on tarkoittanut kaikkialla Suomessa kasvavia kierrosmääriä ja paljon uusia lajin harrastajia. Niin myös meillä Lappajärvellä. Mikäli golf kiinnostaa mutta on sinulle ennestään lajina outo, suosittelen seuraamaan sivujamme ja sosiaalista mediaa!

Meitä on Järviseudun Golfkentällä samaan aikaan hyvin monenlaisia golfaajia: Osa vasta aloittelee lajin parissa, osa on harrastanut jo pitkään. Osa pelaa, harjoittelee ja kilpailee hyvin tavoitteellisesti ja osalle kesän golfkierrokset ovat vain miellyttävää liikuntaa ja sosiaalista kanssakäymistä sen enempää kierrostuloksista piittaamatta. Meille kaikille on sijamme ja paikkamme Lappajärven kentällä, kunhan vain muistamme ottaa toisemme huomioon! Tämä olkoon se motto ja tavoite, jota kohti on hyvä pyrkiä joka vuosi.

Nähdään klubilla ja kentällä!

Terveisin

Veli-Matti

kapteeni@jgs.fi


Kapteenin ajankohtaiset löytyvät alapuolelta aikajärjestyksessä


Pieniä vinkkejä kauden alkuun!

Lue lisää


Yhteistyössä on voimaa! Kahden viikonlopun aikana Järviseudun Golfseuran innokkaat golfarit rakensivat ja maalasivat talkoilla lähes 70 linnunpönttöä. Näin saadaan keväällä pienille ystävillemme asennettua väylien reunaan paljon uusia asuntoja, ja samalla golfareille entistä parempi tieto siitä, paljonko on matkaa viheriölle (100 m / punainen, 150 m / keltainen ja 200 m / valkoinen). Eipä siis muuta kuin lumien sulamista odotelemaan!  Terveisin Kapteeni Veli-Matti

Linnuille asuntoja ja golfareille mittamerkkejä!

Lue lisää

Kenttärankingissa hienoa nousua! Kapteenin kevätterveiset!

Järviseudun Golf viihtyisyydessä Suomen 20 parhaan kentän joukkoon!

Lue lisää