Kenttärankingissa hienoa nousua! Kapteenin kevätterveiset!

Järviseudun Golf viihtyisyydessä Suomen 20 parhaan kentän joukkoon!

Joka toinen vuosi tehtävä kenttäranking julkaistiin eilen. Vanajanlinna Golf & Country Club äänestettiin jo toisen kerran peräkkäin Suomen parhaaksi kentäksi vuonna 2021 (87.06 pisteellä). Järviseudun Golf oli yksi suurimmista nousijoista golfkenttien listalla. Edellinen sijoitus parani peräti 14:lla pykälällä ollen nyt 45. Ja mikä parasta, kategoriassa "kentän ilmapiiri ja viihtyisyys" nousimme jo 20 parhaan kentän joukkoon. Hienoa! Kokonaispistemäärämme oli nyt 79.96, ja se jakaantui eri osa-alueille seuraavasti: Design, reititys ja pelattavuus (8.01), kentän kunto ja viimeistely (7.78), esteettisyys (8.22), Ilmapiiri ja viihtyisyys (8.24), ravintola (7.82), klubitalo ja oheispalvelut (7.82) ja hinta-laatusuhde (8.03).

Golflehti toteaa uusimmassa numerossaan seuraavasti: "Lappajärveläiskenttä tekee hienon nousun parannettuaan pisteitään joka osa-alueella. Etenkin palvelu on kehittynyt, ja viihtyisyydessä kenttä yltää 20 parhaan joukkoon. Hinta-laatusuhde on hyvä, ja peliinkin olennaisesti tulevat järvimaisemat nostavat esteettisyyden arvosanan korkealle".

Kohti kevättä mennään

Jäägolfia Herneslahdella tammikuussa 2022

Talven mittaan innokkaimmilla golfareilla on ollut mahdollisuus kokeilla jäägolfia, ja harjoitella lisäksi Kivitippuun rakennetussa simulaattorissa. Ja vaikka lunta onkin juuri nyt paljon kaikkialla, päivä pitenee koko ajan. Kohti uutta kautta siis mennään vauhdilla. Golfammattilaistenkin kiittelemä Kivitippu Pro Am tulee jälleen olemaan yksi kesän kohokohdista elokuussa, mutta ennen sitä kesään 2022 mahtuu paljon muitakin hienoja tapahtumia ja kilpailuja meille kaikille. Mutta palataan niihin tarkemmin vähän myöhemmin keväällä lumien sulettua!

Terveisin

Kapteeninne Veli-Matti

kapteeni@jgs.fi