Pian mennään!

Kevät näyttäisi vihdoin voittavan ja lumet häviää kohinalla! Golfareiden pitkä talvikausi on pian ohi ja päästään simulaattoreista sen oikean golfin pariin. Oman kentän aukeamista joudutaan odottelemaan vielä muutama viikko, mutta aikaisilla lähikentillä päästään pian kokeilemaan, miten lyönti on talvehtinut.

Talven mittaan simulaattori on ollut ihailtavan ahkerassa käytössä helpottamassa vierotusoireita, meille on rakentunut todella hyvä treenipaikka Kivitippuun. Naisten simulaattori-iltoja oli kevään mittaan seitsemän ja kävijöitäkin riitti sopivasti. Kesällä naisille on tarjolla taas Ladyt Lakeuksilla -kiertue, josta alempana tarkemmin.

Kapteeniston muutoksista tiedoteltiinkin jo tuossa aiemmin, Vetsi jäi työkiireiden myötä telakalle ja minä häärään nyt kapteeninkin tontilla. Tähän liittyen kerään peliporukan heti toukokuulle Kylätappeluun härmäläisiä vastaan. Kylätappelusta Sakinhivutus pelattiin syksyllä voitokkaasti meillä ja nyt lähdetään Härmään Puukkohippailemaan ja hakemaan kiertopalkinto klubin koristukseksi! Tästä kaksiosaisesta seuraottelusta on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma.

Ladyt Lakeuksilla -kiertue lanseerattiin viime kesänä ja kokemuksesta rohkaistuneina nyt otetaan isoja harppauksia eteenpäin. Pelikiertueelle on avattu oma somekanava instagramiin ja facebookiin, ottakaa ne seurantaan, sieltä kautta tulee ajankohtaisin tieto. Lisäksi olemme keränneet kiertueelle useita yhteisiä sponsoreita, minkä myötä saadaan hyvää kattausta palkintopöytään paikallisten sponsoreiden lisäksi.

Ladyt Lakeuksilla -tapahtumissa on edelleen mahdollisuus osallistua kisaan tai pelailusarjaan ilman tulostenjättöä, kuten viime kesänäkin. Kilpasarjaan tulee uutena koko kiertueen kattava henkilökohtainen Ladyt Lakeuksilla Queen -kisa, johon kertyy pisteitä kaikista kiertueen kisoista. Voittaja palkitaan ruhtinaallisesti kauden viimeisessä tapahtumassa, joka tänä vuonna pelataan meillä Lappajärvellä. Lisäksi tapahtumiin kutsutaan myös muiden lähiseurojen naisia, toivotaan, että saadaan kentät täyteen!

Laitan tietoa ja ilmoittautumiset tapahtumakohtaisesti kesän mittaan, mutta saa nytkin jo ilmoittautua, jos haluaa! Alla kiertueen päivämäärät kalenteriin merkattaviksi, tervetuloa mukaan uudet ja vanhat kävijät!

Näillä mietteillä uuteen golfkauteen, joka on ihanihan kohta täällä!

Pian nähdään!

Sirpa