LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa tarjoaa asiakkailleen nyt maksuttoman asiakasedun, Hole in one-turvan!


Hole in one -turvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa kaikkialla maailmassa ja kaikilla pelikierroksilla, myös virallisten kilpailujen ulkopuolella. Edellytyksenä on, että juoma tarjotaan pelipäivänä sen klubin/seuran ravintolassa, jonka kentällä holari tehtiin. Hole in one -turva korvaa holarin tehneelle pelaajalle juomatarjoilukustannukset 800 € asti.

Turvan myöntää LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa. Vakuutettuja ovat vakuutuksenottaja ja hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. LähiTapiola Etelä-Pohjanmaalla on oikeus julkistaa holarin tehneen tiedot sivustollaan.

Aktivoi etu käyttöösi

Ilmaisedun saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 534 2100. Henkilökuntamme neuvoo ja huolehtii turvan saamisessa. Turvan saamiseksi sinulla tulee olla LähiTapiolan uusi kotivakuutustuote, tai Kantri maatilavakuutus. Hole in one -turva on maksuton asiakasetu. Turva on voimassa sen jälkeen, kun vakuutuksenottaja on ilmoittanut haluavansa lisätä turvan vakuutukseensa.

Kun Hole in one on tehty, toimi näin:

1. Säästä tarjoilusta saatu kuitti.

2. Soita numeroon 06 534 2100 arkisin klo 8.00–16.00 ja tee puhelimitse vahinkoilmoitus.

3. Tarvittavat tiedot: nimi osoite, syntymäaika, tapahtumapaikka ja aika, väylän numero, maila, jolla holari tehtiin, merkitsijän nimi sekä pankkiyhteystiedot.

Jos et ole vielä asiakkaamme, tule käymään lähimmässä toimistossamme tai soita meille puh. 06 534 2100 niin hoidamme vakuutusasiasi kuntoon. Samalla lunastat Hole in one -turvan itsellesi!