Ajanavaraus ja ohjeet

Ajanvaraus aina käsien ulottuvilla

WiseGolf-järjestelmän näkyvin osuus pelaajille on klubikohtainen mobiiliapplikaatio, joka tulee kevään 2022 aikana ladattavaksi sovelluskauppoihin. Applikaatio tuo pelaajien käyttöön mm. helpon ja monipuolisen mobiiliajanvarauksen.

Yksi kirjautuminen riittää

Oman kentän WiseGolf-applikaatioon kirjaudutaan omalla jäsennumerolla. Kun kirjautumisen on kerran tehnyt, applikaatio muistaa sen eli kirjautumista ei tarvitse joka kerta suorittaa uudelleen.

Applikaatiosta pystyy helposti varaamaan aikoja myös muille WiseGolf-järjestelmää käyttäville kentille, joita on (3/2022) mukana yhteisössä jo yli 30!

Tiedot helposti nähtävillä

Applikaation etusivulta pelaaja näkee yhdellä silmäyksellä omat tietonsa, kuten nimen, tasoituksen sekä seuraavan varatun peliajan. Myös varatun peliajan vahvistaminen tehdään helposti applikaation etusivulta. Ajanvarauksen yhteydessä applikaatiosta pystyy myös tilaamaan kierrokselle erilaisia kentän määrittämiä lisäpalveluita, kuten esimerkiksi auton.

Tämän lisäksi applikaatio osaa mm. automaattisesti ehdottaa pelikavereiksi henkilöitä, joiden kanssa on käynyt eniten pelaamassa. Maksu voidaan suorittaa applikaatiossa tai paikan päällä klubilla.


Asenna sovellus puhelimeesi alla olevilla painikkeilla:


Jos järjestelmästä on herännyt kysymyksiä tai haluaa sen käytössä opastusta, olemme viikosta 17 eteenpäin tavoitettavissa klubilta ja puhelimitse! Tarkemmat aikataulut aukioloista päivitetään piakkoin.