Ensimmäiset laskut kaudelle 2022 lähetetty

Järviseudun Golfseuran kauden 2022 jäsenlaskut sekä Lappajärven Loma-Golf Oy:n osakkeiden rahoitusvastikelaskut saatiin liikkeelle perjantaina 14.1.2022

Vaikka ihan vielä ei viheriöille päästäkään puttailemaan, uutta kautta kohti mennään jo kiihtyvää vauhtia.

Vuoden vaihduttua siirryimme täysipainoisesti käyttämään WiseGolf-toiminnanohjausjärjestelmää. Vielä on paljon opeteltavaa ja säädettävää, mutta ennen kevättä kaiken pitäisi olla valmiina.

Seuran jäsenlaskut saatiin lähetettyä perjantaina 14.1.2022. Suuri osa laskuista lähti sähköpostin välityksellä, mutta paljon on vielä jäseniä, joilla ei löydy sähköpostia meidän tiedostoissa ja joissakin sähköposteissa oli virheitä. Joillakin jäsenistä sähköpostilaatikko oli niin täynnä, että postia ei voitu toimittaa. Heille laskut lähtevät perinteisen postin välityksellä ja kirjeiden pitäisi olla perillä viimeistään perjantaina 21.1.2022.

Jäsenrekisteriä siirrettäessä GolfBoxista WiseGolfiin oli joitakin pieniä haasteita ja on hyvin mahdollista, että kaikki tiedot eivät ole siirtyneet aivan toivotulla tavalla. Jos huomaatte laskuissanne virheitä tai lasku on jäänyt kokonaan tulematta, ottakaa yhteyttä Keijoon keijo.keskinen@jgs.fi tai 044 2844091.

Tulemme lähiviikkojen aikana julkaisemaan tarkempia ohjeita, kuinka jäsenistö voi hyödyntää WiseGolfin mukanaan tuomia uudistuksia ja myös, kuinka jäsenrekisteriin pääsee kirjautumaan ja tietojaan muokkaamaan.

Myös osakkeiden rahoitusvastikkeiden laskutus saatiin käyntiin pienten kommellusten jälkeen. Joihinkin laskuihin oli tullut hieman ylimääräistä tietoa. Kaikille näille osakkaile on lähetetty sähköposti, jossa on ohjeet, jos osakas haluaa uuden laskun. Loput laskuista saadaan lähetettyä viimeistään maanataina 17.1.2022.

Golfsimulaattori on otettu käyttöön Hotelli Kivitipun tiloissa. Ajanvaraus saadaan toivottavasti toimimaan jo tulevan viikon aikana ja oven koodilukko asennettua viimeistään helmikuun alkupäivinä, kun tarvittavat laitteet saapuvat ja saadaan asennettua paikalleen. Tällä hetkellä varaukset tapahtuvat vielä ottamalla yhteyttä Keijoon. Tarkempaa tietoa simulaattorista löytyy alla olevasta artikkelista.

Herneslahden jäälle on avattu kolmesta väylästä koostuva jäägolf-rata. Alla lisätietoa asiasta kiinnostuneille.

E6 Connectissa on käytettävissä harjoituslyöntialue sekä viisi erilaista kenttää. Enintään kahdeksan pelaajaa voi osallistua samalla kertaa hajoitteluun tai pelikierrokseen

Simulaattori

Golfyhtiö on hankkinut Garmin Approach R10 lyöntianalysaattorin, joka on asennettu Hotelli Kivitipun Kannus-kabanettiin.

Huom! Garmin Approach R10 ei ole verrattavissa Trackmanin tai Foresightin analysaattoreilla toteutettuihin simulaattoreihin, mutta on riittävä tavallisen pelaajan talviharjoitteluun.
​​​​​​​WiseGolfin uusi ajanvarausjärjestelmä on nyt otettu käyttöön simulaattorissa.
Tarkempaa tietoa löytyy alla olevasta artikkelista.

Lue lisää

Uuden Par3-kentän liput pääsi jo liehumaan

Jäägolf

Kiinnostaisiko jäägolf?
Herneslahden jäälle on tehty kolme väylää; par3, par4 ja par5.
Tällä hetkellä lunta on niin runsaasti, että nykyisellä kalustolla kenttää ei pystytä avaamaan. Katsotaan, kun saadaan lumilinko käyttöön.

Lue lisää