The 59 Fund Kivitippu Classic pelataan 8.-11.8.2024 Lappajärvellä, Järviseudun Golfin kentällä. Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Lappajärven Loma-Golf Oy ja Järviseudun Golfseura Ry yhteistyössä Suomen PGA:n kanssa.

Koe Suomen Masters!
Järviseudun Golfseuran järjestämä Kivitippu Pro Am & Invitational on yli 20 vuotta tukenut merkittävästi suomalaista ammattigolfia ja lukuisia hyväntekeväisyysjärjestöjä. Hyvässä hengessä Lappajärvellä pidetty tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä odotetuimmasta tapahtumista Suomessa. Se yhdistää sekä golfammattilaiset, golfin harrastajat että liike-elämän tärkeän tuen tekemään uusia alkuja Suomi Golfin kehittämisessä.

Yhdessä hyvien alkujen puolesta
Tapahtuman erityisyyttä ja perinteiden jatkumoa vahvistetaan tiivistämällä yhteistyötä huippugolfari Mikko Korhosen perustaman, ammattilaisgolfareita tukevan, The 59 Fundin kanssa. Yhdessä teemme jatkossakin vahvempia, hyviä alkuja suomalaiselle ammattigolfille. Tuttu, perinteikäs Suomen Masters pelataan nyt nimellä The 59 Fund Kivitippu Classic. Matka jatkuu uudessa ilmeessä keskiöön nostetun meteoriittigolfpallon mystisessä suojeluksessa.​​​​​​​

Pro Am-tapahtuma alkaa torstaina 8.8. yhteisellä harjoituskierroksella, jolloin joukkeella on mahdollisuus tutustua kenttään ja hioa pelikuvioita oman pron opastuksella. Illallisen yhteydessä on seminaari sekä joukkueiden esittelyt. Perjantaina 9.8. on varsinainen kisapäivä, joka huipentuu illalla palkintojenjakoon ja The 59 Fundin hyväksi järjestettävään huutokauppaan.

Huutokaupassa on tarjoilla mitä herkullisimpia keräilyharvinaisuuksia. Kannattaa tutustua jo ennakkoon! Ammattilaisten Invitationa-kisa jatkuu vielä lauantain ja sunnuntain.

Seura nimeää tarvittaessa joukkueelle huoltajat, joiden tehtävänä on avustaa pelaajia kaikissa käytännön järjestelyissä.

Kilpailuun osallistuvilla pelaajilla (avec) on täysi ylläpito Pro Am tapahtuman ajan.


Lämpimästi tervetuloa Lappajärvelle!