Osakastiedote 1 - 2024

Osakkeiden perusvastikkeiden lasku kaudelle 2024 on lähetetty kaikille osakkaille. Käyttövastikkeet laskutetaan huhtikuun aikana.
​​​​​​​Alla pitkä tiedote osakkaalle tärkeimmistä asioista kaudelle 2024 lähdettäessä

Lappajärven Loma-Golf Oy:n 27.3.2024 pidetyssä yhtiökokouksessa päätettiin kauden vastikehinnoittelu.

Kauden 2024 toimintavastike koostuu perus- ja käyttövastikkeesta seuraavasti:

Perusvastikkeen hinta on 187 € / osake. Tämä maksu on pakollinen ja tulee maksaa jokaiselta osakkeelta huolimattaa siitä, pelataanko osakkeella tai ei. Nämä laskut on lähetetty ja eräpäivät ovat huhtikuun puolessa välissä. Jos et ole saanut perusvastikelaskua huhtikuun ensimmäisen viikon aikana, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Käyttövastike kaudella 2024 on 451 € / osake.

Käyttövastikkeet laskutetaan huhtikuun aikana ja laskujen eräpäivä tulee olemaan 31.7.2024. Käyttövastike tulee kuitenkin olla maksettuna ennen pelaamisen aloittamista!

Niille osakkaille, jotka maksoivat kauden 2024 käyttövastikkeen jo ennakkoon syksyllä 2023, ei käyttövastikelaskua enää lähetetä.

Osakkailla on mahdollisuus maksaa käyttövastike myös neljässä erässä siten, että ensimmäinen osa 121 € maksetaan 20.4. 2024 mennessä ja tämän jälkeen 110 € seuraavan kolmen kuukauden aikana. Osakkaan tulee ilmoittaa halukkuutensa maksaa käyttövastike erissä 7.4.2024 mennessä sähköpostilla keijo.keskinen@jgs.fi Tämän jälkeen osakkaalle lähetetään laskut joiden eräpäivät ovat 20.4.2024, 20.5.2024, 20.6.2024 ja 20.7.2024.

Useamman osakkeen omistajat saavat laskun kaikkien osakkeiden käyttövastikkesista. Osakas voi halutessaan aktivoida myös vain yhden tai useamman osakkeen pelioikeuden maksamalla haluamansa määrän käyttövastikkeita

Yksi käyttövastike = 451 €

Kaksi käyttövastiketta= 902 €

Kolme käyttövastiketta = 1353 €

ja niin edelleen.....

Käytä maksussa saamasi laskun viitenumeroa.

Niiltä osakkeilta, joilla on vielä osakekohtaista lainaa jäljellä, tullaan laskuttamaan rahoitusvastike 45 € lokakuun aikana. Lainan osakekohtainen jäännösosa rahoitusvastikkeen jälkeen on 105 € / osake. Osakkailla on mahdollisuus maksaa koko loppu velka ilmoittamalla asiasta ennakkoon sähköpostilla keijo.keskinen@jgs.fi Tällöin osakkaalle lähetetään 150 € lasku, joka sisältää rahoitusvastikkeen ja lainan jäännösosan.

Osakkeen pelioikeuden nimeäminen

Osakkeen omistaja voi itse nimetä jokaisen osakkeen pelioikeuden haluamalleen henkilölle.

Osakkeiden tiedot löytyvät kirjautumalla JGS:n kotisivuille:

Kirjaudu JGS:n kotisivujen oikeasta yläkulmasta omalla käyttäjätunnuksella (jäsenillä jäsennumero, muilla sähköpostiosoite)

Kirjautumisen jälkeen nimesi alta löytyy "OMA TILI" ja siellä hallinoimasi osakkeet

Osakelistasta voit valita osakkeen kohdalta "Pelaan osakkeella itse" tai "Nimeän pelioikeuden toiselle henkilölle". Toiselle henkilölle nimettäessä tulee tietää pelaajan kotiseura, joka valitaan pudotusvalikosta ja jäsennumero. Järjestelmä hakee pelaajan tiedot eBirdiestä. Tällä varmistetaan, että pelioikeus kirjautuu varmasti oikealle henkilölle.

Osakkeenomistajan edut

Kaudella 2024 on osakkeenomistajille jälleen tarjolla runsaasti etuja.

Tärkein on tälläkin kaudella Pohjanmaakortti, joka oikeuttaa pelaamaan kierroksen puoleen hintaan mukana olevilla kentillä. Kortti on käytettävissä edelleen Cardu-sovelluksella ja mukana olevat kentät löytyvät sovelluksesta.

Yhteistyö naapuriseurojen kanssa jatkuu ja osakasetuna on mahdollista lunastaa pelioikeus Kuortane Golfin kentälle hintaa 100 € ja Ähtärin Golfin kentälle hintaan 100 €. Pelioikeus on lunastettavissa kyseiseltä kentältä ja oikeus on vain nillä osakkailla, jotka ovat lunastaneet osakkaan pelioikeutensa kaudelle 2024.

kaudelle 2024 uutena etuna osakkailla on mahdollisuus lunastaa Kultakortti

Lisäksi osakkaille on edelleen tarjolla etuja rangen käytössä sekä edullisemmat hinnat golfautojen ja skoottereiden vuokrauksesta. Tarkempi lista osakkaan edusita löytyy

TÄÄLTÄ


Osakkeiden myynti ja pelioikeuksien vuokraus

Kevät on parasta aikaa myydä ja ostaa osakkeita ja myös vuokrata omistamiaan pelioikeuksia.

Jos haluat tarjota omistamasi osakkeen pelioikeutta vuokralle, käy täyttämässä alla oleva lomake

TARJOAN PELIOIKEUDEN VUOKRALLE


Jos olet halukas myymään omistamasi osakkeen, käy täyttämässä alla oleva lomake

HALUAN MYYDÄ OMISTAMANI GOLF-OSAKKEEN


Huomaathan, että ilmoittamalla halukkuutesi myydä tai vuokrata osakkeesi annat luvan julkaista nimesi ja yhteystietosi JGS:n kotisivuilla!

Myös tällä kaudella Järviseudun Golfseura lunastaa yhden velattoman osakkeen. Jos tarjottuja osakkeita on useampia, suoritetaan arvonta 1.6.2024.

Voit ilmoittaa halukkuutesi luopua osakkeesta alla olevalla lomakkeella:

HALUAN LAHJOITTAA OMISTAMANI OSAKKEEN JGS:LLE


Yhtiökokous ei tehnyt päätöstä yhtiöjärjestyksen muuttamisesta siten, että yhtiöllä olisi mahdollista lunastaa omia osakkeitaan. Tavoitteena on kuitenkin saada muutos tehtyä jo niin, että kauden 2024 aikana voidaan ottaa vastaa osakkeita niiltä osakkailta, jotka ovat halukkaita luopumaan omista osakkeistaan. Hallitus työskentelee uuden yhtiöjärjestyksen luomiseksi.

Muutoksen tarpeellisuuden arvioimiseksi, osakkailla on mahdollisuus ilmoittaa alla olevalla kyselylomakkeella halukkuutensa luopua Lappajärven Loma-Golf Oy:n osakkeisra. Ilmoitus ei ole sitova ja sitä käytetään vain lunastuslausekkeen kiireellisyyden arvioimiseen

KYSELY OSAKKAILLE