Ennakkoilmoittautuminen Kivitippu ProAm 2022 tapahtumaan

Tämä on ennakkotieto kaikille vuoden 2021 tapahtumaan osallistuneille joukkueille

Syksy saapuu, mutta kauden 2021 kisailut lämmittävät vielä kummasti mieltä.


Haluamme tällä kirjeellä avata meidän uuden asiakasviestinnän WiseGolf-toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Te olette ensimmäiset asiakkaamme, jotka saavat uudella järjestelmällä toteutetun asiakaskirjeen.

Vielä kerran suuret kiitokset Sinulle ja edustamallesi yhteisölle kesän Kivittippu ProAmiin osallistumisesta. Te mahdollistitte kaikkien aikojen Kivitippu ProAm-tapahtuman järjestämisen.

Kiitosten myötä haluamme myös kertoa teille ensimmäisenä kauden 2022 suunnitelmista. Tulevana kesänä elokuu on jälleen kotimaisen golfin kiireisin kuukausi, ja aikataulun sovittaminen on ollut erittäin haastavaa. Yhteistyössä Suomen PGA:n kanssa olemme saaneet sovitettua Kivitippu ProAm 2022-tapahtuman viikolle 33. Eli Harjoituskierroksen merkeissä kokoonnutaan jälleen Lappajärvelle torstaina 18.8.2022. Varsinainen ProAm-tapahtuma on perjantaina 19.8.2022 ja ammattilaiset ratkaisevat Kivitippu Pro Invitationalin palkintopotin jaon lauantaina ja sunnuntaina 20.-21.8.2022.

Varmistaaksemme 2022 Kivitippu ProAm-tapahtuman sujuvan läpiviennin, mukaan otetaan vain kaksikymmentä joukkuetta. Osa teistä ilmoitti jo 2021 palkintojenjaon yhteydessä osallistumisen vuoden 2022 tapahtumaan ja listalla on jo kahdeksan nimeä.

Tämän kirjeen yhteydessä on mahdollisuus vahvistaa osallistumisenne kauden 2022 tapahtumaan. Pyydän myös teitä, jotka ilmoittauduitte jo elokuussa, vastaamaan tähän kutsuun.
Vuonna 2022 tapahtumaan osallistumismasu on 9000€ + alv / joukkue ja 4500€ + alv puolijoukkueelta ja hyväntekeväisyys osuus menee tästäkin tapahtumasta ammattilaisuraa tavoittelevien nuorien golf-lupausten tukemiseen 59-fundin kautta.

Tervetuloa jälleen mukaan kesän rennoimpaan golf-tapahtumaa!