Kivitippu ProAm 2023 - Uusi konsepti

Tulevalle kaudelle on suunniteltu pieniä muutoksia tapahtuman läpivientiin.

Joukkueiden kokoonpano tulee muuttumaan hieman. Tähänsaakka joukkue on koostunut neljästä yrityksen edustajasta ja kahdesta PGA:n ammatilaisesta, jotka ovat pelanneet kahdessa eri kolmen hengen ryhmässä. Tämä järjestely on vaatinut kaksi PGA:n ammattilaista yhtä joukkuetta kohden. Uudessa kokoonpanossa on tarkoitus yhdistää kolme amatööriä ja yksi PGA:n ammattilainen yhdeksi joukkueeksi. Tällöin koko joukkue saa pelata yhdessä ja joukkuetta kohden tarvitaan vain yksi ammattilainen.

Tällä uudella järjestelyllä annetaan PGA:lle mahdollisuus tarjota riittävä määrä korkeatasoisia ammattilaisia joukkueiden käyttöön. Lisäksi mukaan saadaan mahtumaan kaikki halukkaat joukkueet ilman logistisia haasteita.

Joukkueille jätetään mahdollisuus, niin halutessaan, ottaa joukkueeseen mukaan nousevia tähtiä, jotka eivät vielä ole PGA:n listalla tarpeeksi korkealla päästäkseen mukaan. Nämä edellisinä vuosina "villillä kortilla" mukana olleet, ovat nyt osana yrityksen joukkuetta ja voivat kuitenkin osallistua koko Pro Invitational-kisaan. Toinen vaihtoehto yhteistyökumppaneilla on lunastaa tukemalleen ammattilaiselle paikka JGS:n joukkueessa. Näitä yksittäisiä paikkoja voivat lunastaa myös kaikki halukkaat amatöörit. Ammattilaisen paikalla mukana olevat pelaavat torstain harjoituskierroksen ja pe-la-su kisan valkoiselta/siniseltä tiiltä ilman tasoitusta ja kilvoittelevat ammatilaisten rahapalkinnoista. Amatöörin paikalla mukana olevat osallistuvat torstain harjoituskierrokselle sekä perjantain ProAm-kisaan normaalilla tasoituksella ja keltaiselta/punaiselta tiiltä.

Kaikki ohjelman mukaiset palvelut ja tapahtuman ajan majoitus sisältyvät luonnollisesti joukkueen kisamaksuun. Joukkueen hinta säilyy ennallaan: 9000 € / joukkue. Yksittäisen palaajan voi lunastaa mukaan 3000 € / pelaaja. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.