JGS jäsenlasku 2022

Olet saanut Järviseudun Golfseuran jäsenlasku kaudelle 2022.


Maksamalla laskun eräpäivään mennessä, saat jäsenen kaikki oikeudet heti käyttöösi. Esimerkiksi simulaattorin (Linkki: Garmin R10 analysaattori/simulaattori | Jarviseudungolf (jgs.fi) ) käyttöoikeuden keväälle 2022 jäsenhintaan.
Samalla tämä on myös ensimmäinen lasku uuden toiminnanohjausjärjestelmämme, WiseGolfin kautta. Kaudesta 2022 alkaen tulemme käyttämään kaikessa toiminnassamme WiseGolf-järjestelmää. Järjestelmän käyttöönotto aloitettiin jo syksyllä 2021 uusien kotisivujen myötä. Vuoden vaihteessa Järviseudun Golfseura Ry:n ja Lappajärven Loma-Golf Oy:n kaikki toiminnot ja palvelut on siirretty uudelle alustalle. Tämä tulee jäsenistöllemme näkymään nyt aluksi uuden laskutuksen ja tehostuneen viestinnän myötä ja myöhemmin ainakin uutena ajanvarausjärjestelmänä ja tapahtumien, kuten kisojen, kehittyneempänä tiedottamisena. Kannattaa seurata kevään mukana tulevia uudistuksia: www.jgs.fi
Jos sait tämän laskun paperisena ja sinulla on käytössäsi sähköpostiosoite, suosittelemme lähettämään sähköpostiviestin osoitteeseen toimisto@jgs.fi ja me lähetämme kirjautumislinkin sähköpostiisi.
Jos et ole enää Järviseudun Golfseuran jäsen, tai et halua tälle kaudelle uusia jäsenyyttäsi, ilmoita myös siitä toimisto@jgs.fi.

Onnea ja menestystä kaudelle 2022!