JGS Jäsenkirje heinäkuu

Tietoa tulevista kilpailuista ja muista tapahtumista

Juhannus on vietetty ja kuukausi vaihtuu heinäkuuhun. Sen myötä meillä alkaa sesonki ja ohessa on asioita, jotka on hyvä muistaa.

Varaukset on syytä tehdä ajoissa peliajoille ja myös vuokra-autoille ja -mopoille. Vuokra-ajoneuvoja on rajallinen määrä ja niiden käyttö on ollut erittäin vilkasta. Tälle kaudelle uutena värkkinä saimme kolmipyöräiset mopot ja niistä on tullut paljon hyvää palautetta. Kolmipyöräisen mopon isoin etu on se, että sen kanssa ei tarvitse stressata epätasaisella maastolla jalustan käyttöä.


Kilpailukalenteriin on täytetty nyt myös kaikki heinäkuun kisat. Heinäkuulle mahtuu yksilökisoja ja myös tutut scramblet! Kilpailut ovat olleet alkukesästä suosittuja ja ilmoittautumista ei kannata jättää viime hetkeen.


BMW PeGo Golf Schoolin opettaja tulee heinäkuun aikana pariinkin otteeseen jakamaan viisautta. Ensimmäinen kerta on jo 7.-8.7. ja yksäreille sekä muille kursseille on vielä muutamat paikat jäljellä. Uudempien pelaajien starttikurssin kertaus on täysin maksuton ja etenkin tuoreiden starttikurssilaisten kannattaa hyödyntää sitä.


Junioreille on heinäkuun aikana harjoitukset kerran viikossa ja PeGo:n pron pitämänä ainakin kerran kuukaudessa vielä lisäksi. Junnutreenit on jaettu jälleen kahteen eri ryhmään. Pikkujunnujen treenit pidetään sillä silmällä, että greencardia ei ole välttämättä vielä kaikilla suoritettuna, joten sinne on helppo tulla myös tutustumaan lajiin.


Tapahtumakalenteria kannattaa muutenkin pitää silmällä. Sinne lisätään hyvää tahtia aktiviteetteja jokaisen makuun. Vaihtopäivät Kuortaneen ja Ähtärin kanssa merkataan myös sinne.


Hyvää kesää!


Terveisin,

Koko JGS:n väki