JGS alkukauden -23 kilpailut

Kaudella 2023 on kisoja yksilökisoista yhden hengen scrambleen ja kaikkea siltä väliltä!

Kisakausi startattiin 20.5. Lappajärvi Openilla ja nyt onkin aika suunnata nokka kohti uusia koitoksia!

Kauden aikana pelataan uusi kisasarja, Kapteenin twistit, joka sopii kilpailuna myös ihan vasta aloittaneillekin. Sarjan ensimmäinen osakilpailu pelataan 26.5. päivän aikana, eli kierroksen voi pelata silloin, kun itselle sopii. Kunhan merkkari on mukana.

Kaikki pelaavat samassa sarjassa tasoituksellista lyöntipeliä, maksimitasoitus on 36. Kustakin osakilpailusta jaetaan pisteitä kuudelle parhaalle, ensimmäiselle 12, toiselle 10, kolmannelle 8 jne.

27.5. pelataan Sininen scramble. Kilpailu on 2 hengen scramble, jossa kaikki pelaavat sinisiltä. Kilpailun tasoitus muodostuu, kun lasketaan molempien pelaajien slopesta 50%. Tässä ei haittaa vaikka joukkuetoverilla olisikin vähän isompi tasoitus.

Perinteinen Titleist-Footjoy 3 hengen scramble pelataan jälleen kesäkuun alkupuolella, 10.6. Tässä kisassa on tunnetusti ollut hyvät palkinnot ja tämäkään vuosi ei ole poikkeus.

Juhannuskilpailu Kaskenpoltto pelataan tänä vuonna jo torstai-iltana 22.6. eli nyt ei tarvitse lähteä juhannuksena mökiltä soutamaan, vaan voi startata kesäjuhlat Nykälänniemellä!


Ohessa on vielä kilpailukalenteri, jota kautta voit ilmoittautua kilpailuihin!