Vauhti kiihtyy

Kenttä alkaa olemaan vuoden aikaan nähden jo kohtuullisessa kunnossa. Valtakunnaliisesti vertailtaessa se on erinomaisessa iskussa!

Tottahan kentällä näkyy edelleen hieman talven jälkiä ja niitä korjataan sitämukaan, kun kiireisimmiltä töiltä ehditään. Alkukevään vajaa miehistö on ollut täysin työllistetty, että kenttä on saatu tähän kuntoon.

Vapaaehtoisille löytyy varmasti paikattavaa, jos jollain on tekemisen puutetta. Tarkempia ohjeita saa kenttämestarilta.

Alkaneella viikolla on ensimmäinen vaihtopäivä Kuortaneelle. Kannattaa hyödyntää etu ja käydä pelaamassa edullinen kierros erinomaisessa kunnossa olevalla naapurikentällä.

Pron vierailut Lappajärvelle jatkuvat 4.-5.6. ja ilmaisia kertauksia on tarjolla kaikille aloittelijoille. Myös junnutreenit on 4.6. Viikonlopulla on vielä vapaana myös yksityistunteja ja 5.6. järjestettävällä Golf Kuntoon Kerralla-kurssilla on vapaita paikkoja.

Yksityistunteja varatessasi, jos saat ilmoituksen, että varaaminen ei onnistu, on joku jo ehtinyt varaamaan sen tunnin ennen sinua.

Katso tarkemmat tiedot

TAPAHTUMAKALENTERISTA


Kesän kilpailut ovat myös pyörähtäneet käyntiin ja alkukesän perinteiset scramplet pelataan ennen juhannusta. Viikkokisa numero 600 pelataan yhden päivän tapahtumana 8.6.

Käy tarkistamassa kisatarjonta ja ilmoittautumassa

KISAKALENTERISSA


Caddiemasterin toimistossa ja asiakaspalvelussa on aloittanut uusia kasvoja ja WiseGolfin varauskalenterikin alkaa hiljalleen olemaan kuosissaan. Tulkaa reippaasti kysymään, jos jokin asia askarruttaa.

Ja muistetaan korjata jäljet kentällä! Pidetään viheriöt ja väylät kuosissa. Moni etelen eläjä on tällä hetkellä meille kateellinen kentän kunnosta!