Tietoa osakkeenomistajille

Osakkeiden käyttövastikkeiden lasku lähetetään kaikille osakkeenomistajille 16.4.2023 mennessä

Lappajärven Loma-Golf Oy:n 23.3. pidetyssä yhtiökokouksessa päätettiin kauden vastikehinnoittelu.

Perusvastikkeen hinta pysyi ennallaan 154 € / osake. Tämä maksu on pakollinen ja tulee maksaa jokaiselta osakkeelta huolimattaa siitä, pelataanko osakkeella tai ei. Nämä laskut on lähetetty maaliskuun aikana ja eräpäivät alkavat olemaan käsillä.

Osakekohtaiset käyttövastikkeet on tällä kaudella porrastettu siten, että osakkaat voivat lunastaa pelioikeuden hieman edullisemmin maksaessaan huhtikuun aikana. Myöhemmin maksettaessa vastike on hieman kalliimpi.

Käyttövastike / osake kaudella 2023 on 407 € / osake kuitenkin siten, että 30.4. mennessä maksettaessa hinta on 385 € / osake.

Osakkaille lähetetään laskut, joissa näkyy hinta 407 € / osake. Jos haluat lunastaa käyttövastikkeen edullisempaan hintaan, saat sen maksamalla 30.4. mennessä 385 € / lunastettava käyttövastike. Käytä maksuun saamaasi laskua, korjaa vain summa.

Alennettu hinta on siis:

Yksi käyttövastike = 385 €

Kaksi käyttövastiketta= 770 €

Kolme käyttövastiketta = 1155 €

ja niin edelleen.....

Jos omistat useampia osakkeita, voit halutessasi lunastaa vaikka vain yhden pelioikeuden alennettuun hintaan ja tarvittaessa loput myöhemmin normaaliin hintaan. Käytä maksussa saamasi laskun tietoja.

Hinnat 30.4.2023 jälkeen maksettaville käyttövastikkeille ovat:

Yksi käyttövastike = 407 €

Kaksi käyttövastiketta = 814 €

Kolme käyttövastiketta = 1221 €

ja niin edelleen...


Osakkeen pelioikeuden nimeäminen


Osakkeen omistaja voi itse nimetä jokaisen osakkeen pelioikeuden haluamalleen henkilölle.

Osakkeiden tiedot löytyvät kirjautumalla JGS:n kotisivuille:

Kirjaudu JGS:n kotisivujen oikeasta yläkulmasta omalla käyttäjätunnuksella (jäsenillä jäsennumero, muilla sähköpostiosoite)

Kirjautumisen jälkeen nimesi alta löytyy "OMA TILI" ja siellä hallinoimasi osakkeet

Osakelistasta voit valita osakkeen kohdalta "Pelaan osakkeella itse" tai "Nimeän pelioikeuden toiselle henkilölle". Toiselle henkilölle nimettäessä tulee tietää pelaajan kotiseura, joka valitaan pudotusvalikosta ja jäsennumero. Järjestelmä hakee pelaajan tiedot eBirdiestä. Tällä varmistetaan, että pelioikeus kirjautuu varmasti oikealle henkilölle.

Osakkeenomistajan edut

Kaudella 2023 on osakkeenomistajille jälleen tarjolla runsaasti etuja.

Tärkein on tälläkin kaudella Pohjanmaakortti, joka oikeuttaa pelaamaan kierroksen puoleen hintaan mukana olevilla kentillä. Kortti on käytettävissä edelleen Cardu-sovelluksella ja mukana olevat kentät löytyvät sovelluksesta.

Yhteistyö naapuriseurojen kanssa jatkuu ja osakasetuna on mahdollista lunastaa pelioikeus Kuortane Golfin kentälle hintaa 100 € ja Ähtärin Golfin kentälle hintaan 100 €. Pelioikeus on lunastettavissa kyseiseltä kentältä ja oikeus on vain nillä osakkailla, jotka ovat lunastaneet osakkaan pelioikeutensa kaudelle 2023.

Lisäksi osakkaille on edelleen tarjolla etuja rangen käytössä sekä huomattavasti edullisemmat hinnat golfautojen ja skoottereiden vuokrauksesta.


Osakkeiden myynti ja pelioikeuksien vuokraus

Kevät on parasta aikaa myydä ja ostaa osakkeita ja myös vuokrata omistamiaan pelioikeuksia.

Jos haluat tarjota omistamasi osakkeen pelioikeutta vuokralle, käy täyttämässä alla oleva lomake

TARJOAN PELIOIKEUDEN VUOKRALLE


Jos olet halukas myymään omistamasi osakkeen, käy täyttämässä alla oleva lomake

HALUAN MYYDÄ OMISTAMANI GOLF-OSAKKEEN


Huomaathan, että ilmoittamalla halukkuutesi myydä tai vuokrata osakkeesi annat luvan julkaista nimesi ja yhteystietosi JGS:n kotisivuilla!

Myös tällä kaudella Järviseudun Golfseura lunastaa yhden velattoman osakkeen. Jos tarjottuja osakkeita on useampia, suoritetaan arvonta 1.6.2023.

Voit ilmoittaa halukkuutesi luopua osakkeesta alla olevalla lomakkeella:

HALUAN LAHJOITTAA OMISTAMANI OSAKKEEN JGS:LLE