Syksyn viimeiset

Kausi 2024 kääntyy kohti talvea ja kenttää huolletaan hiljalleen talviteloille.

Syksy on ollut miellyttävän lämmin ja mahdollistanut pelaamisen vielä lähes päivittäin. Pakkaset eivät ole kiusanneet kuin muutamana aamuna, eikä sadekaan ole vielä päässyt pehmittämään kenttää liikaa. Raikas syystuuli on välillä hieman tuonut lisämaustetta peliin.

Mutta vääjäämättömästi talvi tulee ja näyttäisi siltä, että tänä syksynä pystymme tekemään kaikki kentän huoltotyöt suunnitellusti. Kelit ja aikataulut tuntuisi mahdollistavan vielä sen viimeisen kisan, jos tarpeeksi kiinnostuneita ilmaantuu.

Tarkoitus on pelata pipokisa lauantaina 26.10.2024 klo 12.00 alkaen koko kentän kierroksena perinteisenä pistebuugi-kisana.

Kisaan pääset Ilmoittautumaan

TÄÄLTÄ


Daniel's Grillbar on myös auki tulevana viikonloppuna la 26.10. klo 11:00 - 20:00 ja su 27.10. klo 13:00 -17:00

Seuraavalla viikolla on suunnitteilla aloittaa viheriöiden syväilmastus ja sitämukaa sulkea kenttä. Jos aikataulut ja kelit pitävät, aloitetaan ilmastus keskiviikkona 30.10.2024 Nykälästä ja jatketaan seuraavana päivänä Kaskenmäellä.

Eli tämän hetkisen suunnitelman mukaan Nykälä on viimeistä kertaa tällä kaudella pelattavissa tiistaina 29.10.2024 ja Kaskenmäki keskiviikkona 30.10.2024.

Simulaattori on ollut viimeiset vuodet talvikaudella Hotelli Kivitipun tiloissa. Kuten suurin osa pelaajista tietää, on Kivitipun tilanne tällä hetkellä hieman epäselvä. Pyrkimyksenä on, että simulaattorin käyttö jatkuu tämänkin talvikauden samassa paikassa, jos järjestelyissä päästään käytännölliseen ratkaisuun. Tavoitteena on, että simulaattorilla päästään pelaamaan jossain jo joulukuun aikana tai viimeistään vuoden 2025 alussa. Asiasta tiedoitetaan välittömästi, jos ja kun jotain tiedotettavaa on.