Syksyä kohti

Niinpä se on kesä pyörähtänyt taas jälkimmäiselle puolikkaalle ja mennyt omalla kohdalla niin golfin parissa, että kirjoittelut on jääneet vähemmälle. Vielä on kuitenkin rutkasti hyviä pelikelejä jäljellä, joten ei muuta kuin kentälle!


Kisatahti on ollut reipas toukokuun puolivälin Ladyt Lakeuksilla -kisasta elokuiseen Seuran mestaruusviikonloppuun. Uusi Road to ProAm -kisa keräsi mukavasti osallistujia kauden yksilökisoihin ja scramblet vetävät porukkaa, niinkuin aina. Road to ProAmista tiensä JGS:n edustusjoukkueeseen selvittivät Kalle Koivumäki, Hannu Alapiha ja Jere Övermark, jotka pelasivat menestyksekkäästi vielä päätapahtumassakin! ProAm -viikonloppu oli taas täynnä mukavaa tohinaa, ihania ihmisiä ja tapahtumassa on aina ilo olla mukana.


Itä-Länsi Ryder Cup pelattiin heinäkuun alussa ja tiukan kisan jälkeen pysti jäi lännen joukkueelle. Länsi jatkaakin ensi vuonna uudessa komennuksessa allekirjoittaneen ottaessa joukkueen haltuun, ehkä kuitenkin konsultoin edeltävää kapteenia vielä lähempänä. ÄG-EPG-JGS Kapteenin valinta -kisa järjestettiin tänä vuonna meillä. Pysti lähti viimevuotiseen tapaan Ruuhikoskelle, mutta vastaan laitettiin tosissaan, eikä eroa voittajaan jäänyt kuin muutama lyönti. Seuraotteluista Kylätappelu Härmää vastaan jäi pois, mutta Ähtäristä lähdetään ottamaan mittaa vielä syyskuulla ja ensi vuonna mukaan liittyy myös Pietarsaari, joten kolmiottelua on luvassa!


Kapteenin Twistiä on pelailtu läpi kesän takatiiltä lähtien ja ensi viikolla vuorossa on osakilpailu 4/5, jolloin pelataan punaisesta tiiboksista. Viimeinen koitos on syyskuun 21. päivä, jolloin vuorossa yhden hengen scramble ja jaossa 1,5 kertaiset pisteet. Yhden hengen scrambleen voi ehdottomasti lähteä mukaan vaikkei aiempiin kisoihin olisi osallistunutkaan. Ensi kaudelle on tietenkin tiedossa taas uusia twistejä ja osin vanhojakin, mutta siitä lisää kevätpuolella.


Tämän kesän Ladyt Lakeuksilla -kiertue päättyy Ruuhikoskelle 8.9. Sinne kannattaa lähteä mukaan, kenttä on varmasti hienossa kunnossa opiskelijoiden MM-kisojen jäljiltä. Oma osallistuminen on nyt jäänyt pariin kisaan, kun aina on ollut jotain päällekkäistä tapahtumaa, mutta ensi vuonna sitten taas. Katsotaan mitä uutta keksitään, jos on ideoita, niin saa vihjaista!


Vieraissakin on tullut tälle kesää pelailtua ja on kyllä mukava aina päästä tutustumaan tapoihin ja toimintoihin ja kenttiin, yleensä vielä paikallisten kapteenien opastuksella. Käyntilistalla on olleet: Härmä, Ähtäri, Kokkola, Yyteri, Kalafornia, Auragolf, Rauma, Pietarsaari, Remson golf, Eerikkala, Kartanogolf ja Tarina. Vielä on tulollaan ainakin Tahko sekä Kytäjä. Jokaisella kentällä on ollut iso ilo käydä, vastaanotto on ollut todella ystävällinen ja vieraspelaaja on huomioitu hienosti! Olen päässyt myös pelaamaan tänäkin kesänä tosi monen uuden ihmisen kanssa ja on ollut hienoa tutustua jokaiseen! Golfin parissa on hyvää porukkaa!

Meillä kenttä on taas kesän parhaassa iskussa ProAmin ja mestisviikonlopun jäljiltä ja pelaaminen on hyvänä päivänä helppoa ja kivaa, eikä huonoinakaan päivinä voi olosuhteita syyttää. Elina ja tiimi on tänäkin kesänä tehnyt hienoa työtä! Muistetaan vielä näin syyspuolellakin korjata alastulo- ja lyöntijäljet, se on meidän kaikkien etu, kun kenttä pysyy kunnossa! Haravat on myös hyvä laittaa bunkkeriin, niin takaysin leikkurit ei suotta riko itseään niihin ja etuysillä säästää leikkaajalta kovasti aikaa, kun ei tarvitse nousta koneen päältä pois.


Peli-iloa jokaiselle loppukesän kierroksille ja kisoihin!


Sirpa