Osakkeet vaihtavat omistajaa

Kevät on paras aika löytää uusi omistaja käyttämättömälle osakkeelle tai pelioikeuden vuokraaja, jos juuri tällä kaudella osakkeelle ei ole itsellä käyttöä.

Lappajärven Loma-Golf Oy:n yhtiökokous pidetään taas tulevana maanantaina 21.3.2022. Kokouksessa päätetään tulevan kauden vastikkeiden hinnat ja melko pian kokouksen jälkeen lähtevät myös perusvastikkeiden laskut osakkeiden omistajille.

Keväällä, kun hanget alkavat sulamaan, on myös suurin kysyntä vapaina oleville osakkeille. Viimekaudella kaikkiaan 20 osaketta vaihtoi omistajaa. Suurin osa kaupoista menee tuttujen kautta, mutta meillä löytyy myös pelaajia, joiden tuttavapiirissä ei ole osakkeenomistajia.

Osakkeista luopuvien ja osakkeita halajavien kohtaamisen helpottamiseksi on tämän artikkelin lopussa kyselylomake, jolla voit ilmoittaa, jos olet halukas

  1. Myymään osakkeesi
  2. Vuokraamaan osakkeesi pelioikeude
  3. Ostamaan osakkeen
  4. Vuokraamaan itsellesi osakkeen pelioikeuden alkavalle kaudelle.


Ilmoitusten perusteella välitämme myyjien ja/tai vuokraajien yhteystietoja niitä tarvitsevilla.

Sinun tulee antaa suostumuksesi, että yhteystietojasi saa välittää eteenpäin.

21.3.2022 pidettävä yhtiökokous päättää tulevan kauden vastikkeiden hinnat ja samalla pelioikeuksien hinnat, joten vielä ei tarkkaa hintaa pelioikeudelle pysty määrittämään, mutta yhteyksiä kannattaa jo ottaa, jos mielenkiintoa suuntaan tai toiseen on.

Kauppoja hieroessa on hyvä varmistaa, että myytävällä osakkeella ei ole maksurästejä rasitteena ja toisaalta myös, että ostaja on muutakin kuin ulkomailla pöytäläätikossa oleva firma.

Pelioikeutta vuokratessa sopiva hinta on vastikkesita osakkeen omistajalle kertyvä summa. Halvemmallakin voi tietenkin vuokrata, jos haluaa... Osakkeen pelioikeutta vuokrattaessa tulee muistaa, että osakkaan edut, kuten Pohjanmaa-kortti tai edullisemmat autojen vuokrahinnat eivät seuraa vuokratun peloikeuden mukana, vaan ne koskevat vain omalla osakkeella pelaavaa osakkeenomistajaa.

Ilmoita alla olevalla lomakkeella, jos olet kiinnostunut kaupanteosta tai vuokraamisesta.

Samalla lomakkeella voit myös ilmoittaa, jos haluat lahjoittaa osakkeesi Järviseudun Golfseuralle. JGS:n hallitus päätti, että myös tällä kaudella JGS lunastaa YHDEN Lappajärven Loma-Golf Oy:n osakkeen. Jos tarjokkaita osakkeita on enemmän kuin yksi, suoritetaan arvonta 1.6.2022. Vastaanotettavan osakkeen tulee olla historialtaan puhdas ja velaton.