Ladyt Kauhajoki kutsu

Hei!

Ladyt Lakeuksilla -pelikiertue sai loistostartin eilen Kuortaneella! Näkyi ja kuului, että viitisenkymmentä ladygolfaria oli saman katon alla. Jos haluat osaksi tätä iloista joukkoa, yhteenkuuluvuutta, kannustavaa, hyväntuulista, huoletonta ja huumorintajuista peliseuraa, lähde ihmeessä Kauhajoelle Botnia Golfiin mukaan!

*Kauhajoelle mennään 29.5. sunnuntaina ja pelit alkaa klo 10.00 väliaikalähtöinä. Hinta 45€, sisältää pelin ja ruokailun sen jälkeen. Yhteiskuljetusta ei pystytä järjestämään, joten sopikaa kimppakyytejä tarpeen mukaan.

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta, caddiemasterille tai allekirjoittaneelle sähköpostilla viimeistään helatorstaina 26.5. Ilmoittautumiseen nimi, jäsennumero, osallistutko kilpailusarjaan vai haluatko vain pelata hyvässä seurassa.

*Naisten peli-illat alkavat 7.6. klo 17, kokoonnutaan klubille. Aloitetaan lähipelitreeneillä, Keskisen Toni on luvannut tulla meitä auttamaan. Maksimissaan kahdeksan mahtuu mukaan, joten ilmoittautukaa ennakkoon minulle: ladykapteeni@jgs.fi.

P.S. Tähän samalla myös vahva suositus BMW Pego Golf Schoolin Lappajärvellä järjestämille Golfkuntoon kerralla -kursseille, jos haluat kehittää peliäsi. Kolmessa tunnissa käydään pron kanssa kattavasti läpi lyönnit avauksesta puttiin ja puhutaan myös pikkuisen mentaalipuolesta. Kävin kurssin ja sain todella hyviä vinkkejä lyöntien treenaamiseen ja itse pelaamiseen. Asiat on pureskeltu pieniksi ja selkeiksi paloiksi, että ne pystyy tämmöinen juntturakin omaksumaan. Aikataulut ja ilmoittautumiset tapahtumakalenterissa: https://jgs.fi/tapahtumakalenteri

Myös starttikurssin kertauksia on tapahtumakalenterissa tarjolla. Näihin voivat ilmoittautua kaikki, jotka ovat golfin kanssa vasta alkutaipaleella.

Ystävällisin terveisin, Sirpa

Sirpa Viljanmaa
Ladykapteeni
Järviseudun Golfseura
ladykapteeni@jgs.fi
https://www.jgs.fi/
​​​​​​​
Ja alla ilmoittautumislomake: