Koko kenttä aukeaa 8.5.2022

Kenttämestari on tehnyt taikoja ja viheriöt ovat talvehtineet erinomaisesti. Myös Kaskenmäki saadaan auki sunnuntaina 8.5. vaikka lunta hieman paikoitellen löytyykin

3.5. lumituisku yllätti, mutta sunnuntaina 8.5.2022 täällä jo pelataan


Koko kentällä viheriöt ovat talven jäljiltä erinomaisessa kunnossa, joka lupaa nautinnollisia kierroksia jo alkukaudesta. Vain kolmosella on lumihome jättänyt lieviä jälkiä.

Kentällä on paikoitellen vielä lunta, joka on hidastanut väylien siivousta ja saattaa hieman vaikuttaa pelilinjojen valintoihin, mutta kaikilla viheriöillä liput ovat normaalilla paikalla.

Albatlossi ei vielä hetkeen pääse liikeelle, koska se kuuluu liian kevyeen jäämaksuluokkaan. Arvioitu vesillelasku on 16.-20.5. Siihen saakka ykköselle siirtyminen tapahtuu omalla autolla.

Kentän varauskalenteri on kauden avaukseen 21.5. saakka pelkkinä yseinä. Eli koko kierroksen pelaavien tulee varata erikseen etuysi (Kaskenmäki) ja takaysi (Nykälä). Järjestyksen voi kukin valita vapaasti.

Kaskemäen varauskalenteri aukeaa viikon 18 aikana.

Kentän siisvoustalkoot tullaan järjestämään, kun kaikki lumi on sulanut. Ilmoittelemme siitä erikseen.

Muistakaahan käydä latailemassa WiseApp puhelimeenne. Jos ongelmia ilmenee, kannattaa ottaa yhteyttä toimistolle. Palvelemme klubilla jo päivittäin.


Lue lisää