Kirjautuminen WiseGolf-järjestelmään

Järviseudun Golfseuran ja Lappajärven Loma-Golfin uuden järjestelmän käyttöönotto on aloitettu asteitain. Kotisivut on siiretty uudelle alustalle ja jäsentiedot on siirretty WiseGolfiin. Seuraavana tulisi koko jäsenistön ja kaikkien osakkeenomistajien käydä rekisteröitymässä järjestelmään.

Suurimmalla osalla jäsenistöstä oli jo GolfBoxissa käytössä sähköpostiosoitteet. Nämä sähköpostiosoitteet on siirretty nyt myös WiseGolfiin ja nyt jokaisen tulisi käydä vielä rekisteröitymässä käyttäen juuri sitä samaa sähköpostiosoitetta. Rekisteröitymisen yhteydessä on hyvä tarkistaa ja korjata kaikki muutkin henkilökohtaiset tiedot.

Joillakin jäsenillä saattaa olla GolfBoxissa eri sähköposti, mitä löytyy osakkeiden laskutustiedoissa. Tästä johtuen kirjautumispyyntöjä saattaa tulla useampaan sähköpostiin. Jos haluat pitää jäsenyyden ja osakkeen omistuksen erillään, rekisteröidy kummallakin sähkopostilla.

Jos haluat, että jäsenyys ja osakkuus hoidetaan jatkossa yhden sähköpostin välityksellä tai haluat muuten korjata jäsenyyteen ja/tai osakkuuteen liitettyä sähköpostia, ilmoita siitä tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Myös Lappajärven Loma-Golf Oy:n osakkenomistajien, jotka eivät ole Järviseudun Golfseuran jäseniä, tulisi rekisteröityä, että kykenemme hyödyntämään järjestelmän tuomat edut tiedotuksessa, laskutuksessa ja pelioikeuksien hallinnassa.

Pieni osa jäsenistöstä on testijaksolla saanut erillisen rekisteröitymispyynnön. Jos olet jo rekisteröitymisen suorittanut, ei sinun tarvitse tehdä enää muuta.

Rekisteröityminen tapahtuu alla olevan linkin kautta:

Et saanut tätä tiedotetta sähköpostin välityksellä, jos sinulla ei ole ollut sähköpostia kirjattuna GolfBoxiin tai jos GolfBoxissa on vanha sähköpostiosoitteesi, joka ei ole enää käytössä. Siinä tapauksessa käy rekisteröimässä haluamasi sähköpostiosoite yllä olevan linkin kautta.

Vuoden 2022 alussa lähetetään jäsenlaskut ja tavoitteena on, että koko jäsenistö olisi siinä vaiheessa rekisteröityneenä uuteen järjestelmäämme.

Tulemme lähettämään uusia tiedotteita käyttöönoton edistymisestä.

Hyvää Joulunodotusta kaikille