Kesää kohti


Hyvää alkanutta golfkautta 2024!


Aurinko lämmittää jo siihen malliin, että mieli polttelee päästä simulaattorista sen oikean golfin pariin ulkokentille. Hetki pitää vielä malttaa ennenkuin näiltä lakeuksilta on lumet sulaneet. Sitä odotellessa voi hiihtämisen lisäksi käydä vaikka golfmessuilla testaamassa uutuudet ja laittamassa kaluston kuntoon kesän pelejä varten! Myös JGS on mukana messuilla 22.-24.3. ja osastolle saadaan lauantaina kylään golftähdet Mikko Korhonen ja Sanna Nuutinen, joten siksikin kannattaa lähteä piipahtamaan!


Oma talvikausi on yllättäen mennyt myös aikalailla golfin parissa tavalla tai toisella; seuratoimijapäivillä, kapteenien ohjausryhmän + muun kapteeniverkoston parissa, Ladyt Lakeuksilla -kiertuetta ja muita ensi kesän juttuja suunnitellessa ja tietysti simulaattorissa on tullut käytyä ahkerasti. Mutta mukava on puuhailla sellaisten asioiden parissa mistä tykkää!


Kilpailukalenteri on aikalailla kuosissaan ja päivämääriä alkaa varmasti pian putkahtelemaan nettisivuille. Isoimpana uudistuksena ensi kesälle tulee Road to ProAm -kisa, josta kolme parasta pääsee JGS:n ProAm-joukkueeseen pelaamaan! Tämä kilpailu käsittää viisi open-kisaa; Lappajärvi, SOP-Metal, Popeli, Lapua ja BMW open. Näiden kisojen tulokset pisteytetään ja listan kolmen kärki saa paikat joukkueeseen, joten kilpailupäivämäärät kannattaa laittaa kalenteriin!


Kapteenin twistit saa jatkoa tulevana kesänä ja tietysti vähän uusilla twisteillä. Kisa jatkuu taas läpi kesän, mutta yhden osakilpailun suorittamiseen on aikaa viikko kunkin kuukauden lopussa. Twisteissä pelataan kierros jokaiselta tiiltä lukuunottamatta junnutiitä. Toukokuussa aloitetaan valkoiselta, kesäkuussa pelataan keltaiselta, heinäkuussa siniseltä ja elokuussa punaiselta tiiltä. Kilpailu huipentuu viime vuotiseen tapaan syyskuussa pelattavaan yhden hengen scrambleen ja siellähän saattaa olla taas tuplapisteet jaossa.. Kilpailuviikon aikana saa pelata niin monta kierrosta kulloinkin vuorossa olevalta tiiltä kuin tahtoo/ehtii ja jättää parhaan tuloksen kisaan huomioitavaksi.


Ladyt Lakeuksilla -kiertue starttaa taas keväällä, mennään jo kolmatta vuotta! Hyvin on saatu naisia kiertueelle ja on hienoa nähdä tuttuja kasvoja mukana eri paikkakunnilla. Tänä vuonna olisi meidän vuoro aloittaa, mutta Härmän kanssa on alustavasti sovittu, että he polkaisevat kiertueen käyntiin, kun kenttä aukeaa aiemmin. Meillä pelataan sitten toukokuussa, Kuortaneella kesäkuussa, heinäkuussa Kauhajoella, elokuussa Vaasassa ja syyskuulla lopetellaan Ruuhikoskelle. Uutena sponsorina kiertueelle on saatu mukaan Havenix Golf, joka valmistaa upeita mailahuppuja, käykääpä kurkkaamassa heidän nettisivuiltaan.


Aurinkoista kevättä jokaiselle, kyllä se kesä sieltä tulee!!


Sirpa