Kausi 2022 päättyy

Koko kenttä on pelattavissa vielä 16.10.2022 saakka.
Kaskenmäki suljetaan 17.10.2022
​​​​​​​Nykälässä voi vielä pelata 30.10.2022 saakka, jos kelit sen sallivat.

Kenttä on kesän jäljiltä vielä yllättävän hyvässä kunnossa ja kelitkin näyttävät vielä hetken suosivan pelaajia.

Täytyy kuitenkin muistaa, että jokainen kentälle tähänaikaan vuodesta tullut jälki palautuu vasta ensi vuonna, keväästä riippuen, ehkä juhannukseen mennessä. Siksi pelaajan kentästä huolehtiminen korostuu syksyn kierroksilla.

Kentällä on aloitettu jo tulevaan kauteen tähtääviä toimia kuten Nykälän kastelujärjestelmän uuden pumpun asennustyöt ja joitakin muita parannustöitä, jotka saattavat hetkellisesti vaikuttaa pelaamiseen. Jos kentällä näkyy koneita tai työntekijöitä, kannattaa siirtyä suoraan seuraavalle väylälle.

Varaukset ja vahvistukset tulee edelleen tehdä ja maksaa normaalisti. Jos pelaaja on kentällä ilman vahvistettua varausta, ei vakuutus kata aiheutuneita vahinkoja. Varaukset on tehtävä myös etu- ja takaysille erikseen. Etuysille tehty varaus ei automaattisesti oikeuta pelaamaan takaysiä. Kaikki varaukset on myös vahvistettava ennen kentälle menoa.

Jos varauksien kanssa on haasteita, ota yhteyttä Keijoon.

Viimeinen päivä, jolloin voi vielä pelata etuysillä, eli Kaskenmäellä on sunnuntaina 16.10.2022. Nykälässä voi pelata vielä 30.10.2022 saakka. Tämän jälkeen kenttä on seuraavan kerran pelattavissa keväällä 2023. Jo ennen edellä mainittuja päiviä tulee huomioida mahdolliset yöpakkaset. Kuuraisella kentällä liikkuminen on ehdottomasti kielletty!


Nautitaan vielä näistä muutamista pelipäivistä. Loppuvuoden aikana Kivitippuun asennetaan taas simulaattori talven ajaksi ja talviharjoittelua varten on Järviseudun Golf varannut myös vakioajan Lappajärven uudelle liikuntahallille. Näistä tarkemmin myöhemmin syksyllä.


Hyvää Syksyä!