Junnutreenit lähti käyntiin

Ensimmäisissä junnutreeneissä oli vipinää. Mukana oli kaikkiaan viisitoista eri ikäistä ja tasoista aloittelevaa peluria. Muutamme hieman aikatauluja, joten lisääkin vielä mahtuu!

Ensimmäiset junnujen treenit pidettiin Lappis-areenalla sunnuntaina 19.2.

Mukana oli mukava määrä innokkaita junnuja ja vipinää ja vilskettä riitti, vaikka treenien varsinainen vetäjä olikin kotona kuumeessa. Kiitokset avustaneelle henkilöstölle harjoitusten läpiviennist!

Seuraavan kerran Lappis-areenalle kokoonnutaan sunnuntaina 5.3.2023

Suosio oli ensimmäisellä kerralla sen verran suuri, että rynhmää on jaettu hieman lisää eri tason pelaajien mukaan. Tällä saadaan harjoituksiin sopimaan vielä lisää harrastajia, jos mielenkiintoa riittää.

Osallistuminen näihin kaikkiin ryhmiin on siis täysin ilmaista. Harrastavilta junioreilta edellytetään JGS:n jäsenyyttä. Aloitteleville junioreille se on suositeltavaa tai ainakin toivottavasti suunnitteilla tulevaisuudessa ja pikkujunnuilla toivottu tavoite. Et tarvitse edes omia mailoja. Me tuomme harjoitteluun tarvittavat mailat, jos osallistujalla ei ole omia. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, onko sinulla omat mailat mukana.

Aloitteleville junioreille suunnattu treeni on klo 10:00-11:00. Tämä ryhmä on tarkoitettu junioreille, jotka ovat ehkä jo käyneet hieman harjoittelemassa tai ovat jo suorittaneet green Cardin, mutta tarvitsevat perusasioiden harjoittelua.

Ilmoittaudu aloittelijoiden ryhmään

TÄÄLLÄ


Harrastaville junioreille tarkoitettu treeni on klo 11:15-12:45. Tässä ryhmässä harjoitellaan jo hieman syvällisemmin golfin saloja ja tavoitteena on kehittää peliä ja haluttaessa valmistaa junnuja myös kisaamaan alueellisissa kilpailuissa.

Ilmoittaudu harrastavien junnujen ryhmään

TÄÄLLÄ


Pikkujunnujen treeni alkaa klo 13:00. Tähän ryhmään voivat osallistua kaikki, jotka ovat kiinnostuneet golfista harrastuksena tai ovat vasta nuoria aloittelijoita. Näissä harjoituksissa käytetään puistogolf-välineitä mutta myös ihan oikeita mailoja ja pallojakin. Nämä treenit kestävät vain 45 minuuttia.

Ilmoittaudu pikkujunnujen ryhmään

TÄÄLLÄ