JGS:n joukkue mukana Hankipesiksessä

Lauantaina 12.3.2022 pelattiin Kraatterijärven Hankipesis-turnaus. Kisassa oli mukana kaikkiaan kuusi joukkuetta. Myös JGS oli kerännyt mukaan touhukkaan ryhmän.

JGS:n innokas joukkue sekä huoltajat. Mukaan oli saatu onneksi muuta pesäpallosta jotain ymmärtäväkin edustaja.

Sää suosi hienoa tapahtumaa, jossa kuusi joukkuetta pelasi kaikki toisiaan vastaan. Hotelli Kivitipun rantaan tehdyt kentät olivat juuri pelille sopivassa kunnossa ja aurinko helli niin pelaajia kuin katsojiakin.

JGS:n joukkueen pesis-kokemukset oli suurimmalla osalla jäsenistä jostain edelliseltä vuosituhannelta, mutta onneksi hieman tuoreempaa kokemusta omaavat jäsenet saivat iskostettua ryhmään selkeän taktiikan: täysillä eteenpäin...

Suuremmilta tappioilta säästyttiin, jos pieniä ruhjeita ja revähdyksiä ei lasketa.

Menestyksessäkin jäi sopivasti parantamisen varaa ensivuoden turnaukseen, johon osallistutaan entistä iskukykyisemmällä porukalla. Valmistautumisessakin ollaan seuraavalla kerralla huomattavasti viisaampia: taktiikkapalaveri ja nesteytys jo edellisenä iltana.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti koko turnauksen ajan. Onneksi muutkaan joukkueet eivät olleet kisassa mukana verenmaku suussa eli pää-asiana oli hauskanpito yhdessä.

Kisassa mukana olleissa joukkueissa oli runsaasti myös golfia pelaavia jäseniä, joten JGS:n joukkue lupasi tulevan kevään aikana järjestää Kraatterijärven Hankipesikseen osallistuneille leikkimielisen golf-tapahtuman, jossa golfia harrastavat pääsevät kisaamaan ja golfista kiinnostuneet pääsevät tutustumaan hieman rauhallisemman pelin saloihin JGS:n joukkueen jäsenten johdatuksella.

Pysytään kuulolla.