JGS:n jäsenlaskut lähetetty

Järviseudun Golfseuran jäsenlaskut on lähetetty kaikille jäsenille uusilla maksutiedoilla.

Golfseuran jäsenlaskut on postitettu 20.1.2023 jäsenistölle.

Tämän kauden laskussa on Loma-Golf Oy:n tilinumero, joten kannattaa tarkistaa, ettei maksu lähde pankkiohjelmassa taltioiduilla vanhoilla maksutiedoilla. Tällä helpotetaan maksujen käsittelyä esimerkiksi kassalla. Maksut menevät edelleen normaalisti seuralle.

Laskutuksessa havaittuja muita ongelmia on ainakin:

  • Laskulla näkyy teksti "Sopimus: JGS jäsenyyt 2022" vaikka lasku on kauden 2023 jäsenlasku. ​​​​​​​Pahoittelut kömmähdyksestä.
  • Joillekin asiakkaille on lähtenyt kaksi tai useampia laskuja. Näissä tapauksissa kannattaa aina lähettää sähköposti keijo.keskinen@jgs.fi ja kertoa laskujen numerot, jotka on saanut. Selvitetään, mikä lasku on oikea ja mitätöidään väärät.
  • Joillekin asiakkaille laskua ei ole lähtenyt ollenkaan. Näissä tapauksissa kannattaa odotella pari päivää. Osa laskuista on jäänyt virhetilaan ja niitä perataan yksitellen. Kannattaa kuitenkin käydä tarkistamassa, että omat yhteystiedot ovat ajantasalla ja tarvittaessa päivittää ne. Ainakin verkkolaskun tilannalle asiakkaille osa laskuista ei ole lähtenyt ja osa sähköpostiin lähetetyistä laskuista on palautunut. Sähköpostissa saattaa olla täysi esto kaikelle "mainospostille", joksi sähköposti saattaa laskun luokitella. Varsinkin Applen laitteissa voi helposti estää kaiken vahingossa. Jos kaikesta huolimatta laskua ei ala kuulumaan, kannattaa jälleen lähettää sähköpostia keijo.keskinen@jgs.fi ja tiedustella tilannetta. Selvitetään asia.
  • Joillekin asiakkaille lasku on lähtenyt väärillä tiedoilla. Näissä tapauksissa kannattaa heti laittaa sähköpostia keijo.keskinen@jgs.fi ja kertoa oikeat tiedot.
  • Joillekin asiakkaille on lähtenyt lasku, vaikka jäsenmaksu on hoidettu jo viimevuoden puolella. Nämä tapaukset perataan ja Keijo lähettää postia asiakkaalle. Jos et ole saanut viestiä 26.1.2023 mennessä, lähetä sähköposti keijo.keskinen@jgs.fi ja asia selvitetään ennen laskun eräpäivää.


Jos jäsenasioissa tai laskussa on muuten jotain kysyttävää, kannattaa lähettää sähköpostia Keijolle.


Hyvää alkanutta golfkautta!