Jäsenlaskujen muistutukset

Maksamattomista jäsenlaskuista on lähtenyt automaattiset muistutukset kaikille, joiden lasku on ollut vielä auki.
Lasku ei kuitenkaan mene perintään, vaikka sen jättää maksamatta.

Kaikista vielä avoimena olevista Järviseudun Golfseuran jäsenlaskuista on lähtenyt automaattiset muistutuslaskut.

Jäsenlasku on kuitenkin vapaaehtoinen maksu, jota ei ole pakko maksaa, jos ei kaudella 2023 ole tarkoitus nauttia Järviseudun Golfseuran jäsenyydestä.

Muistutuksen tarkoituksena onkin muistuttaa niitä jäseniä, joden tammikuussa saapunut lasku on saattanut livahaa roskapostiin tai lasku ei ole jostain muusta syystä saavuttanut vastaanottajaa.

Maksamattomat jäsenyydet muuttuvat passivisiksi 31.3. Tämän jälkeen esimerkiksi eBirdie muuttuu passiiviseksi, eikä peliajan varaaminen millekkään kentälle onnistu. Jäsenyyden saa kesän aikana aktivoitua maksamalla jäsenlaskun. Laskun maksu onnistuu myös caddiemasterille klubin tiskillä. Maksamattomat jäsenyydet päätetään automaattisesti elokuun aikana.

Kannattaa muistaa, että jäsenmyys oikeuttaa osallistumisen JGS:n järjestämiin harjoituksiin ja esimerkiksi simulaattorin käyttö on jäsenille edullisempaa.

Kauden 2023 jäsenlaskutuksessa on ollut lieviä haasteita ja laskuja on lähtenyt esimerkiksi jo jäsenyytensä päättäneille henkilöille tai joillekin jäsenille lasku ei ole lähteneet ollenkaan.

Jos olet jo laskun maksanut ja silti sait asiasta muistutuksen tai jos et jäsenyydestä huolimatta ole saanut laskua vieläkään tai laskutuksessa on mielestäsi muuten jotain virheellistä, lähetä postia keijo.keskinen@jgs.fi niin tarkistetaan asia.


Hyvää kevättä kaikille!