Järviseudun Golf ottaa käyttöönsä uuden WiseGolf -klubinhallintajärjestelmän

JGS on solminut yhteistyösopimuksen ohjelmistotalo WiseNetwork Oy:n kanssa uuden klubijärjestelmän käyttöönotosta.

Uudet työkalut otetaan käyttöön kuluvan vuoden aikana ja ne ovat kokonaisuudessaan käytössä ensi kaudella. WiseNetwork näkyy jatkossa myös uuden par-3 kentän sponsorina.

WisePlatform on kokonaisvaltainen, CRM-ohjattu ratkaisu asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Kaikki tapahtuu samassa järjestelmässä samoilla logiikoilla, yhtenäisillä analytiikoilla ja samoilla käyttäjätunnuksilla. WisePlatformin päälle on tehty toimialakohtaisia järjestelmäratkaisuja usealle toimialalle – tyytyväisiä asiakkaita on jo toista sataa ja niihin lukeutuu muun muassa useat suomalaiset SM-liigajoukkueet sekä kymmenet kuntosalit ja liikuntakeskukset. WiseGolf on yhtiön uusin innovaatio, joka tarjoaa räätälöidyn ratkaisun palvelemaan golfkenttää ja golfin pelaajaa parhaalla mahdollisella tavalla.


Päätös Lappajärven Loma-Golfin ja Järviseudun Golfseuran siirtymisestä WiseGolf-klubihallintajärjestelmän käyttäjiksi kypsyi WiseGolfin tarjoamien mahdollisuuksien ja asiakkailta tulevien toiveiden kohtaamisen kautta. Tavoitteena on entistä paremmin kyetä vastaamaan jäsenistön ja osakkaiden tarpeisiin samalla kun toiminnan hallinta selkeytyy ja virtaviivaistuu. WiseGolf tarjoaa ratkaisut juuri niihin jokapäiväisiin haasteisiin, jotka ovat tähän saakka olleet palvelun ja toiminnan heikoimpia lenkkejä. Odotan innolla uudelle alustalle siirtymistä ja pääsyä mukaan uudenlaisen asiakaskokemuksen luomiseen.

Keijo