Huoltajaksi Kivitippu ProAm 2022-tapahtumaan

Kivitippu ProAm 2022-tapahtuma järjestetään jälleen 18.-19.8. 2022.
JGS:n jäsenien panosta tarvitaan jälleen tapahtuman järjestelyissä.

Tapahtumassa tarvitaan toimitsijoita huolehtimaan joukkueista koko tapahtuman ajan sekä toimimaan väylävahtina perjantain kisassa.

Joukkueen huoltajana otat joukkueen vastaan torstaina 18.8. kun joukkueen jäsenet saapuvat klubille. Tutustutat joukkueen jäsenet joukkueeseen kuuluviin ammattilaisiin sekä pidät joukkueen jäsenet tietoisena aikatauluista. Huoltajana välität myös joukkueen toiveet järjestäjälle. Harjoituskierroksen ja varsinaisen kisan aikana vastaat joukkueen huollosta. Joukkueen pelaamiseen huoltajan ei tarvitse puuttua. Luonnollisesti huoltaja osallistuu joukkueen mukana kaikkiin ohjelmassa oleviin tilaisuuksiin.

Väylävahti eli forecaddie toimii perjantain kisan aikana väylillä helpottamassa ja nopeuttamassa pelin kulkua. Väylävahdin ei tule opastaa pelaajia, vain varmistaa, että lyömienen on turvallista sekä nopeuttaa pelaajien pallojen löytymistä. Kaikille väylävahtina toimiville järjestetään tiedotustilaisuus tiistaina 16.8. klo 18:00 klubilla, jolloin jokaiselle toimitsialle kerrotaan tehtävät. Väylävahdit osallistuvat perjantain palkintojenjakotilaisuuteen kutsuvieraina. Osallistuminen tulee vahvistaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos et halua täyttää alla olevaa lomaketta, voit ilmoittautua myös lähettämällä alla kysytyt tiedot sähköpostilla keijo.keskinen@jgs.fi tai soittamalla 044 2844091