Heinäkuu puolivälissä

Sesongin puoliväli lähestyy ja ProAm pelataan alle kuukauden päästä

Open-kisoista suurin osa on jo takana, mutta vielä ehtii!

Road to ProAm kisaan pystyy vielä vaikuttamaan kahden kisan verran ja molemmat pelataan lähiviikkojen aikana.

Lapua Open kisataan jo tällä viikolla, lauantaina 20.7. ja BMW Golf Cup/Käyttöauto Open elokuun alussa, 3.8.

Yksilökisojen välissä pääsee nauttimaan kolmen hengen scramblesta Potut Pottuina -kisan muodossa. Perinteinen kisa pelataan 27.7.

Kapteenin Twistit jatkuvat 22.7. Heinäkuun twisti pelataan sinisiltä, elokuussa punaisilta ja syyskuun lopulla ratkaistaan voittaja yhden hengen scramblessa.

Seuran mestarit selvitetään elokuun puolivälissä, 16.-18.8. pelit pelataan perjantaista sunnuntaihin, mutta jokainen sarja ei pelaa joka päivä. Tarkista pelipäivät tapahtumasta


Uutta ilmettä saanut The 59 Fund Kivitippu Classic pelataan 8.-11.8. Tänäkin vuonna kaivataan joukkueille huoltajia ja väylille forecaddieitä. Toimitsijoille tarjotaan ruoka kisapäivän aikana ja illallinen perjantain iltatilaisuudessa. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi oheisen lomakkeen kautta:

Imoittautumaan


BMW PeGo Golf Schoolin Anniina pitää huolen, että mestaruutta pelatessa lyönti on suora ja putti tarkka. Anniina saapuu Lappajärvelle 24.7. ja ajanvaraus yksäreille sekä ilmoittautumiset ryhmäkursseille on auki

Pron kalenteriin


Kentällä on asukkaita kyystä joutseneen ja kaikkea siltä väliltä. Muistetaan se pelatessa ja otetaan vapaadroppi jos yhtään jännittää.