Kapteenit

Järviseudun Golfseuran kapteenin terveiset

Olen Sirpa Viljanmaa, Järviseudun Golfseuran kapteeni. Toimin pari vuotta seuran ladykapteenina ja saan nyt lisätonttia hoitaakseni.

Golfharrastuksen parissa minulla alkaa viides kesä, joten aika alkutaipaleella olen vielä. Kesäisin taidan viettää enemmän aikaa golfkentällä ja klubilla kuin kotona, mutta laji ja golfihmiset on vieneet mennessään. Lähtöjä kertyy reilu sata kauden aikana ja näiden myötä uusia pelituttavuuksia useita kymmeniä.

Parasta golfissa onkin sen pariin etsiytyneet ihmiset, joiden kanssa on kuin kotonaan, paikasta riippumatta. Golfissa viehättää myös sen täysivaltaisuus, kentällä on pakko keskittyä siihen mitä tekee, jos haluaa edes jotenkin onnistua. Golf haastaa joka kierroksella, väylällä ja lyönnillä. Aina jää palo yrittää uudestaan, onnistui hyvin tai huonosti.. etenkin tämmöiselle hieman kilpailuhenkiselle.

Tärkeimpänä tavoitteena minulla on, että etenkin uusien harrastajien olisi helppo ja mukava lähteä pelaamaan ja tulla mukaan toimintaan, niin kuin omalla kohdallani on ollut. Itse olen innokas myös kilpailemaan ja haluaisin rohkaista tähänkin mukaan uusia pelaajia, etenkin meitä naisia osallistujalistoille mahtuu enemmänkin!

Hymyssä suin kohti uutta kautta, tulkaahan juttusille, kun klubilla ja kentällä nähdään!!

Terveisin,

Sirpa

ladykapteeni@jgs.fi